ostbågskyckling?

Idag har jag varit å jobbat på magique vilket gick helt ok. Jag har bara praktik tankar i huvudet, ska troligtvis fara till jönköping i tre veckor om ja hittar en salong som ja vill vara på. Ska dit till Sandra på torsdag kväll eller det blir väl på natten eftersom vi inte får ta ledigt på torsdagen också. Sen på fredagen ska jag å Julia traska runt i storstaden helt ensama och titta på massa olika frisörsalonger. Känns bra att ja har julia med mej eftersom jag har så otroligt dåligt lokalsinne, skulle jag gå där ensam skulle jag säkert inte hitta tillbaka till lägenheten.. Ska bli skönt att åka bort lite men samtidigt väldigt jobbigt. fast jag tror nog i slutändan att det blir väldigt skoj och att jag inte kommer att ångra mej. Jag ångrar mej om jag inte åker. Nåja är ju ett tag dit ännu.

Just nu håller jag på att laga ostbågspanerad kyckling men citronsås, bulgur och en grönsallad. Har aldrig prövat kycklingen men det sägs att det ska vara riktigt gott:)
Ikväll ska jag göra svenska läxan och se på I en annan del av Köping, Tobbe e ju så häftig!


bara måste

I brist på annat måsta jag bara skapa en blogg, får se hur jag klarar av det. Jag e ensam hemma idag och jag har gjort allt vad man kan göra så varför inte?
:)

RSS 2.0