Framtidsplanerar

Jag har haft jullov som ni säkert har märkt, jag har spenderat min tid i eckerö :) myst i huset framför brasan, kan ju inte bli så mycket bättre. Ätit godmat samt varit på många lång promenader. . Träffat vänner och familj

många fina paket har jag fått också
t.ex
Vätekudde
Objektiv till kameran
Mariebad simkort
3 rätters middag på dinos med min pojkvänn
Biobiljetter
Och jaa annat smått och gott också allt jag fick var fint och bra :) Tack ska ni ha!!

Nu jobbar jag imorgon till sen är jag ledig igen över helgen.
Då blir det nytt år, nya utmaningar, nya projekt, nya förändringar, nya kunder, nya möjligheter, nya. . .? jaa nytt år helt enkelt :)
Vi kommer att ses nästa år. Gott nytt år på er :D

inte bra alltså!!

Härregud VAD HAR HÄNT?? ? ? ?
Jag står och steker köttbullar halv 8 på morgonen????? Men hur ska jag annars hinna med allt? Jag jobbar ju till 8 ikväll!!! och då ska jag laga gottis efterrätt och göra massa annat inför jul :D Nu slipper jag ju laga köttbullarna ikväll..
På fredag finns ingen tid till sånt :P

Snart e det jul  :D


sockerkick

Ojaa knäcken som jag lagade vart jättegod, rekommenderar receptet till er!! Jag lagade allt med 2dl och det vart ca 80st. Tänkte att jag skulle försöka spara lite till julen.
Igår måndag var jag på jobb igen efter att ha varit hemma någon dag (sjuk) + helgen sen så det kändes som det var länge sen jag jobbade!

Idag e jag ledig igen.:P Ska städa här hemma och handla inför julen, tänkte passa på och handla sånt som man inte behöver göra dan före då det är kaos i butiken. Ska fara in till stan också och fixa färdigt sista klapparna till föräldrarna och svärföräldrarna. Sen e alla klappar klara. vad skönt!!!

Igår var vi till pappa och åt tårta för han fyllde år, Då lämnade vi Gizmo hemma en stund max en timme var vi borta och här är resultatet:


Han hade snott ett paket socker och först det till soffan och slitit sönder det. Han e en riktig snattare!!! Sen hur mycket han åt vet ju inte jag men lite åt han nog för han lämnade sin kvällsmat i skålen och det gott folk har aldrig hänt så han mådde nog lite illa kanske? Så kan det gå! Sockerkick på hög nivå!!!

Knäckit

Förväntningar på denna dag ligger på en låg nivå, Det enda jag ska göra är att laga knäck :) och sitta framför datan och uggla. Men jag har faktiskt varit ut och gått i en timme, bra jobbat måst jag säga. Det här har varit sista veckan i vår motionskampanj och den har verkligen gått uruselt för mig eftersom att jag har varit sjuk hela veckan. Jag skulle ju ta in allt på slutspurten var min plan men den sprack. imorgon är det upp till bevis vem som har varit duktigast och kämpat mest. :) Inte blir det jag som vinner, men hoppas att jag inte förlorar heller hahah
Kanske man borde svälta sig resten av dagen nu då??? hah
Hoppas det är invägning på morgonen!!

Imorgon fyller min Pappa år :) :)

6 DAGAR KVAR NU!!
 :D


Knäckrecepet som jag snott från nätet, Tänkte prova detta recept snart :)


(40 st)
1½ dl strösocker
1½ dl vispgrädde
1½ dl ljus sirap
1½ msk smör/margarin
  1. Blanda allt i en tjockbottnad kastrull.
  2. Låt blandningen koka tills den är ca 120 grader eller klarar av kulprovet, dvs att bli rullad till en boll om den droppas ner i ett glas med kallt vatten. Rör ofta.
  3. Häll upp smeten i knäckformar med hjälp av två teskedar. Den stelnar snabbt.
  4. Låt knäcken stelna.
  5. Lägg dem i burkar med lock med smörgåspapper mellan lagren. Förvara svalt

lördag, en vecka kvar!!!

Dags för ett inlägg nu snart eller?
Har ju inte hänt nått förrutom att jag har varit sjuker hela jävla veckan. Nu först känner jag mig bättre :) Äntligen efter en vecka!!!


Kan ni fatta att et är 7 dagar kvar till julafton? Jag har inte fattat det ännu iaf.. Vi har nästan alla julklappar klara, Jag tycker att vi verkligen har lyckats iår. Vissa klappar vill man ju ha själv:P Jag tycker om att ge klappar :)

ikväll e stefan på julfest, åh jag villa också äta ute ikväll men nej nej..


varför??

Allt började ju med halsont som vart värre och sedan kom febern :( buhuuu igår kväll kände jag mig inte alls bra så jag gick och la mig vid halv 10 ungefär och vaknade vid ett tiden och då hade nog jag dunderfeber, hohoho jag har inte alls kunnat sova sen inatt bara legat och yrat runt i sängen. Jag hade så ont i kroppen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Nu har jag iaf "tagit in" (som pappa brukar säga) så nu känner jag mig bättre när febern har gått ner, tror att den nästan är borta. Får se hur det blir ikväll och inatt.

Blir en lugn hemma dag med andra ord!!!


vivalavida

Idag helt plötsligt så fick jag ont ihalsen. Mega ont att svälja helt plötsligt. pangbom lixom. Nu är jag hemma och fryser fast vi har 23 grader inne + att jag har klätt på mig som isbjörn Dettt bådar inget gott. halstabletter och finerexin har jag laddat upp med.
Hade lite andra planer men vi får se???

Kanske jag ska vara hemma och göra inget eller möblera om lite smått
Klockan e bara fem men känns mer som 11

Jag har reprisen från idol på tv, (jag tittade inte igår) bakom jurryn ser jag ÅLÄNDSKA FLGGAN? vem e de? :)
Såg ni också den? :)

Min kund idag förgyllde min dag!! Tack!!


Liten nostalgi tripp

Träningen går väl sådär nu igen.. tråkigt när jag inte kan fara på core mera i december ;( ska dra mig till avancia oh marieba nu stället är väl tanken. Men promenader blir det iaf varje kväll och det är ju bara helt jätteskönt att komma ut i friska luften när man har stått inne hela dagen.

synd att jag e så dålig på att lägga in bilder, jag vet ju att det är det som är roligast att titta på men.. men..
Bjuder på en gamal bild då

Sugen på smörgåstårta någon??? Joo jag!!!


Ser ju knappt ut som mig?? Fråga inte vad jag gör!!!



2007 Whata???


Jag är faktiskt teknisk!!!

hur svårt ska det vara att få ihop en julstärna som står på fot?? Dumma muttergrejj som inte vill som jag vill!!! Nu har jag väl försökt i en halvtimme men tänker ge upp. Ska vänta till stefan kommer hem så kan han dra fast den med en tång istället.
Vad irriterad man kan bli, Men i grund och botten är jag nog mest irritard på att jag inte kan baka längre. Jag lagade ju pepparkaksdeg igår kväll för att vi skulle baka ut dom ikväll, Vilken skit deg som inte funka att kavla ut. Så nu har jag lagt mera mjöl i den och ställt den i kylskåpet igen. Jag kämpade med att få ihop 10 pepparkakor men dom ser lite roliga ut måste jag säga..Ena grisen ser ut som en flodhäst utan ben typ :P


skyndar mig nuuuu

Nu JÄKLAR SKA DET BLI JULFINT I DET HÄR HUSET OCKSÅ!!!

För jag har varit till stan idag och handlat lite (läs massor)
Jag har handlat en julstjärna, två dukar, en tomtefigur, och massa annat som julklapp (skulle ha varit lättare om man sku köpa alla klappar till sig själv, hitta ju massa fiint) köpte också ett vintertäcke till Gizmo, handlade nått smått på julmarkanaden
Allt de där tog mig fyra timmar i stan
Jag har besökt, tillfället, sparhallen, kappahl, tyger&sånt, pentik. fyndet, zooarken, elvaruhuset och mp. fattar inte... så nu har jag bråttom om jag ska få allt fixat här hemma innan stefan kommer hem :) För efter maten har jag bestämt att vi ska baka pepaprkakor :) hihihi

Norpat en skorpa

Den här helgen har jag spenderat ute, Ute i friska luften menar jag!! Sååå skönt även fast det har blåsit som sjutton men bara man klär på sig så :) På lördagen så tvättade jag bilen, och drog i väg till eckerö sen. Där var vi ut och gick lite och sen på kvällen så skruvade vi upp gardinstängerna och två fina lycktor :)  Eldade massa i spisen och myste i soffan :)
Idag söndag så började vi dagen men frukost såklart och sen en timmes skogspromenad. Sen spikade vi altan hela dagen, så nu är locket klart men fattas trappor ännu men dom kan man fast göra i vår. :P
Klockan fem var vi hos syrran som bjöd oss på hemlagas lasagne :) gottgott
Gizmo fick då vara ensam hemma en timme. DÅ passade han på att hitta några kardemummaskorpor som han hade tagit upp till köksbordet och käkat upp dom!! hahah han kan nog!!!




jul feeling

Hullerombuller. SÅ är det i mitt huvud nu!! Vet egenltigen inte varför men jag är väldigt tankspridd nu förtiden. t.ex Idag kom jag till jobbet med dragkedjan på klänningen helt öppen och jag märkte det int ens. Och massa små saker som att jag glömmer bort att göra viktiga grejor osv.

Nu är det helt igen vilket ska bli hur skönt som hellst. Ska bara vara och vara i eckerö :P Enda planen inplanerad är att jag ska till syrran på söndag.


Jag och stefan sa att vi skulle ge en gemensam julklapp till oss båda iår, men sen kom vi underfund med att vi inte skulle göra det. Nä istället ska vi nu ge flera små och lite billigare julklappar till varandra, det är ju så kul att få ;)
Idag kom han redan hem med en julklapp som han har köpt till mig :D ;D
Men jag har också mina funderingar på vad jag ska köpa till han :)
Det blir nog en bra jul!! :D haha

Förra julen i Egypten

Stefan, pappa(mc knutten) och jag :)


litet inlägg

just kommit hem efter dagens morgonprommenad :)
skulle borda skriva lite men jag hinner inte egentligen just nu. Ska hoppa i duschen och sedan bege mig mot stan för att göra några små ärenden och sen på jobb.

Liiite julkänslor har jag börjat få, eller jag fick igår då jag insåg att det bara var typ 3 veckor kvar och så började jag att fundera på julklappar. Måste ju nog börja julpynta lite här hemma också


Förresten så har jag kapat bort håret :P mohahah

RSS 2.0