sliten

Lång dag på jobbet idag + att jag hade drop in från 9-17 och hade fullt heeeela tiden, jisses.. Dagen gick fort men jävlar vad slut i huvvet jag var där ett tag. Inte roligt att jobba sådär med migrän som ligger och nöter inuti mig. Bokningar sen från 17-19 men sista kunden kom aldrig så jag kunde gå hem halv6 vilket var guld värt idag.

Iväg till apotektet och hämtade ut medicin till nemo, p-piller och migrän spray till mig. tur att jag har fått lön idag :D :D :D happy fejjs

Snacka om att man är seg när man kommer hem senare. Jaa jag äter lemlands glada jordgubbar och sitter i soffan och tycker lite synd om mig själv :P
Förbaskade huvud

KramiZzZzz*

Valparna

Måste ju lägga upp dessa också

Dom är ute och upptäcker världen "utanför"  Tyckte säkert det var lite skrämmande i början men dom kommer nog att älska det!! :)



FÖRRESTEN!! Jag måste alltid uppdatera  min sidan för att se senaste inlägget i min blogg.. Måste ni också de?? Eller åtminstone så vet ni nu att ni kanske måste göra det för att läsa senaste nytt från sassus :)


WHY?

Egentligen orkar jag inte blogga just nu, vet inte varför jag gick in hit men :P Håller på att få migrän så jag skall gå och lägga mig.

Natti natti

...

Ifall nu vill veta så var min jävla midsommar helt misslyckad, helt bortkastad, värdelös och SÅ FUCKING TRÅKIG!
jepp så är det......



Glad påsk

Trevlig midsommar gullungar :)
Ät god mat och massa jordgubbar och mys med dom ni älskar, det tänker iaf jag göra :)

Jag väntar bara på att nemo skall komma hem någon gång så vi kan fara ut till stefan som väntar på oss!!
medans jag väntade lagade jag lite efterrät, Knäckig rabarber och jordgubbs paj, blir nog smarrigt det tillsammans med vaniljsås och färska jordgubbar, glass och choklas sås :) mummms




(badstranden och bryggan hos oss i eckerö :) Vill dit nu









Bilder på min familj :) <3

snarki

Hur länge ska jag pina mig egentigen att vara uppe?? Vaken??
NÄ NU BLIR DET SÄNGEN. Gosa runt ensam i sängen bland kuddar och täcken , great feeling dudes

Say what?

Klockan är nu halv 9 på kvällin, kom hme från  jobbet för en 10 minuter sen. Visserligen jag var till sparhallen en kort snabbis före men ändå?? 12 timmars dagar är tungt!!! Jag for hem ifrån halv nio och kommer hem halv nio :P

Dessutom har jag sökt efter en veterinär tid till Nemo idag men nää ingen lycka ;( Han  e sjuker men får ingen tid förrän nästa vecka eventuellt??
Gahh

Ojoj så trött jag är nu och  vad det värker i mina axlar och nacke..

Midsommar imorgon då ser lugn ut, grilla med stefans bröder och familjer i eckerö. Blir nog trevligt!!

Valpar :)

Det märks tydligt på mitt humör att jag är trött, idag bara slank det ur mig "men e ni dumma i huvve eller"? till Alice och johanna.. Stackars dom!!! jag bad iaf om ursäkt och jag vet inte ens var det kom ifrån?? Inte bra!!!

Igår kväll var vi iaf och kollade på Carolas valpar, nu är dom ca 3½ vecka och börjar bli lite smått fart på dom. Men alla ser typ likadanna ut ännu och dom e tjockisar :) söta små bollar, jätte runda i ansiktet och lite valkar här och där. Om någon vecka ska vi få komma dit igen och välja våran valp :) KUL
Så ca 4 veckor tills vi får ta hem han
Bjussar på någon bild som jag tog igår hos dom





Runda och knubbiga ;)




Stolt mamma Awa


21.6.11

jobbet kallar jobbet kallar  jobbet kallar  jobbet kallar  jobbet kallar  jobbet kallar  jobbet kallar  jobbet kallar 

Ögonen känns igen grusade men har man nått annat väl än att stiga upp ur den där gudomliga sängen? NÄ...

Två tidiga uppstignningar till sen får man sova tills man själv vill stiga upp :)

Ha en bra dag!!!

slöat

Kan det sluta regna snart??
Jag vill ut ut ut ut ut men inte när det regnar så här mkt..
vilken slö dag, gör inget det är ju slött ävder också så att..
Sett på lite film och legat i soffan under täcket. Sällskap med Bamse som kommer och ska gosas och somnar på mig :) Både han och jag sitter och tittar ut lite nu och då

Det tycks ju bara komma mer och mer regn?? Jag skulle borde ha varit ut före maten istället. Bara det blir lite uppehålla ska jag ta på mig jackan och gå ut och gå. igår när jag for på en cykel tul så när jag kom hem satte jag mig ner på huk för att klappa nemo och då hände de nått med mina lårmuskler som typ drog ihop sig skit mkt. Nästan krampade.. Idag är dom helt ömma och spända musklerna. SÅ jag  tänkte mjukaupp dom med lite promenad. Villa ju fara ut och springa men inser att det kommer ändå inte att gå, blir nog bara värre av det.
Flummigt, jag vet!!

Ikväll kommer stefan hem :) :) jihuuu

godmorgon söndag

Sitter i min apfula röda morgonrock och njuter av att vara ledig :) Jag har inte ätit frukost ännu men måste väl de så att man orkar göra nått vettigt idag.
Ska köra lite städning här tror jag bestämd och så ska jag fara ut och springa (e så sjukt pepp på de)
Såmåning om ska jag ringa till stefan och höra hurdet är med han, full som en spruta var han igår :P Så han mår säkert som han förtjänar mohahah...




Tänk på de cyber folket :)
(visst rita jag fint?? haha)

freaking dairy

Lite mer sommar feeling? ? ?
Synd bara att jag inte fattar mig på hur man gör om dom här mallarna men de funkar väl ändå? Jag har nig kunnat fixa och trixa med sånt här men det var ju ett antal år sen och jag har tydligen glämt allt ;P
Strunt samma!!

jag väntar på att min film ska va klar laddad snart så jag kan se den, Den ska tydligen vara bra. Dear john? Någon som sett den?



Lördag 18.6.11

jobbat igår och idag på klipp upp, nu känner jag mig slut som artist.
en dag ledig och sen jobba till midsommar :P

Planerna för kvällen var att jag skulle fara med alice ut på sjön och picknicka eller grilla eller nått sånt. Men tyvärr blev det inte så.. Iof inte så bra väder heller för det men jag var ändå taggad. Så vi försökte hitta på nått annat men vi kom inte på vad vi skulle göra efter det att jag hade jobbat så jag for hem och käkade och nu sitter jag här. Blev super trött nu när musten gick ur mig.Var faktikst riktigt på g att göra nått ikväll men nu får det no vara. Rätt skönt ändå för jag e ensam hemma :P Fast såklart skulle de vara mysigt med lite kärleks mys också :) Men det är bara jag, ostbågarna och film.

Nu tänker jag ta mig i kragen och ta en cykel tur. känner att jag behöver få lite luft men jag har ont i fötterna för att gå ut å gå eller nått likanade så då e mommo racern bra :) gillar den skarpt!!

Förresten så längtar jag till måndag kväll då vi ska och se på valparna ;)


Ps.
Saknar dig farmor!!!


snart, snart helg

började fredagen med en dusch och sen inpackning i håret :)
Frukost på de nu då och sen fixa till håret.
Plocka ihop lite filmer och kläder sen drar jag iväg på jobbet. Idag tar jag drop in kunder :P Kan nog vara många idag som vill fixa till håret

Ikväll så far jag till jenny för lite tjejkväll :) trevligt!!!
Sen ska jag hämta stefan inatt :P eller när de no blir...

Trevlig helg folket!!!


16.6.2011

L E D I G :) :)
najs

Ser också fram emot i helgen :)

11.06.2011

Härre jisses vad varmt det är
Man märker det nu när man e ledig :) F I N T

Vet inte hur jag ska göra om jag ska vara hemma idag eller fara till eckerö?
Kanske jag ändå far dit? Här hemma vet jag inte vad jag ska göra, känns som det är för varmt för at göra nått. Men i eckerö så jobbar ju stefan på för fullt inne, stackarn.
Då kanske jag kan lura ut han med på sjön en sväng? skulle ju vara najs att ta en tur med snipan :)


Ska väl damsuga här först och fixa upp mej lite samt fara och handla :)

Ha en trevlig hels allesammans :)



Sassa & stefan ?

10.06.2011

jaha nu har jag jobbat min första arbetsvecka och ät helt slut!!!!!
jisses vad trött jag är, verkligen..
I stort sett så har väl allt gått bra iaf


Idag klippte vi av mig gåret, blev riktigt kort uppepå. Var ju lixom så illa tvungen att ta det så kort som mööjligt för att få bort den där jävla permanenten som vi gjorde. men fast det är skit kort nu så finns det ju kvar ännu såklart:( Måste låta det växa lite så får jag klippa bort det igen bara. SÅ är det!!!
Annars är jag nöjd med frisyren men det är permanentet som förstör allt!!!
Behöver lägga lite ny färg också så blire nog bra, kan inte göra så mycket mer :P
Skit hår...
Jag blir så himla avis på vissa hår, när man känner och klipper det så bah" ååhh sånt här hår skulle jag vilja ha" typ..
 

För övrigt tror jag att jag har hamnat lite i en svacka, känns som det? men men...

Bara tvätt maskins fans skapet är klar så ska jag gå och lägga mig. Kunde ha gjort det för en timme sen. Ögonen far ju fan i kors.

Sov morgon imorgon

First day

Nu har jag mumsat i mig en skål med söta jordgubbar, gottis. Njuter lite av livet :)
Examen är avklarad, samt bjudningen och idag första dagen på klipp upp "på riktigt" jonå fick jag allt jobba idag. Drop in hela dagen och kunder som bara strömmar in hela tiden så att jag inte han med lunch ordentlig:/  nåja det var bara första dagen. Imorgon har jag inbokade kunder samt drop in  på eftermiddagen. Blir nog super bra det här. :)

Vetni vad?? jag fick en ny cykel i examenspresent :) igår kväll var jag ut och rejsade nya mommo hojjen :)
Just nu är jag super trött och jag tror att jag tänker ta täcket till soffan och ligga å se på tv och små sova lite eller så går jag direkt till sängen. Ensam hemma nu eftersom stefan är och sparkar boll. Korp match, hoppas dom vinner.

natti natti

FRISÖR


Nu är jag en ny färsk frisör :) :)  Känns bra!!

Tack till alla som gjorde min dag så bra som den bara kunde bli :) Kram till er alla!!
Examenskaffet skall jag ha på söndag, då hinner jag baka och fixa allt till dess.
Nu ska jag och pappa fara och kolla min present jag ska få av dom, en ny cykel :) Jag känner mig som ett litet barn som blir jätte glad över att få en cykel. Men jag har ju önskat mig en ny cykel länge nu också. Får se om jag hittar någon som jag vill ha :)


RSS 2.0