drar mig Bakåt i tiden

Idag var jag tidigt uppe på en söndags morgon. kvart i 9, sen vred man tillbaka klockan och vips så vart den kvart i 8 istället. på en söndag?? hmm något är ju fel då om man måste stiga upp så tidigt? Jag skyller på att stefan steg upp och då har jag svårt att ligga kvar i sängen på helgerna. Men på vardagarna är det jäkligt skönt att ligga kvar :P

jag for rätt så tidigt och städade till magique så det är gjort + att jag snart är klar med yrkesritningen. Ikväll tänker jag bjuda pappsen och mammsen på havtornskräm och snömoss:P Så att vi kan diskutera lite resa:P :):)
funderar på att fara till egypten över jul.

Nu ska jag gå ut i friska luften och gå en sväng :)


storstädning

idag är det lördag, det är helg med andra ord:):)
denna dag är en städ och bak dag enligt mig. Jag vill storstäda hela kåken och så håller jag på att bakar bröd. Jag har bestämt mig för att baka allt vårat bröd själv nu en tid iallafall. Mycket nyttigare och mycket billigare och förhoppningsvis mycket godare? Idag blir det rågkakor och en limpa.
Limpan är nu i ugnen och rågkakorna är på jäsning :)
Hoppas de blir great.


tick tack tick tack

Denna torsdag saknar jag helt motivation.. på allt.
Jag sitter egentligen bara och väntar på att klockan ska gå. JAg orkar inte göra något vettigt. Och det värsta är att det finns massor att göra...
Enligt mej kan man inte gå och lägga sig före klockan 9 så därför väntar jag. Stefan slocknade direkt efter maten och det gör ju att man inte vill börja bullra med något heller.

JAg skulle behöva göra en yrkesritning men jag orka fan inte!!

Torsdag betyder ju också kunddag i skolan. En helt ok dag. Där väntade jag på min kund som kom först vid halv två tiden. Vart ett bra arbete på henne. Sen gjrode jag väl lite små saker till.

Imorgon är det fredag och det gillar väl vi alla?? Soft dag i skolan med 4timmar "pyssel" och två timmar första hjälpen kurs.
Sen ska jag gå och köpa present till Moa och Chris, Köpa kattmat och SIMMA, gud så skönt det är. Det är en jätte bra avslutning på veckan. eller början på helgen? ;)
Sen ska vi ut till gottby och kolla på kakel eller mosaik som skall till köket ovanför diksbänken.
sen fredagsmiddag som brukar bli rätt mysig :)


stormigt värre

oj det var länge sen jag var här nu känns det som. Tiden räcker inte till för att sitta på datan och lalla.

Shit vad det blåser ute just nu..

nu är min herr pärm klar och jag tänker gå och lägga mig i en renbäddad säng MYS

segt

jaha då har man haft en kokkko mage i en vecka då. när tänker den bli återställd egentligen?

Igår var jag assistent på höstens och vinterns trendvisning.
Och nu har jag gjort det sista på historiken som jag ska föreläsa om idag, måste in och färdigställa det absolut sista bara. haha
Imorgon ska vi ha skäggmodeller
DEt känns som det är massor som händer i skolan hela tiden. och utöver det en massa annat också juh
 


snart är det dax

Ensam hemma nu då ikväll. Fasen jag vill också till Dinos och käka..!! Det är ju sä jävla gott där!! Någon måste komma med mej dit. :) pleeeaase

Nu har jag laddat upp med massa godsaker så det ända som skall göras nu är att poppa popcornen, sätta i filmen och flytta på nemo för han ligger i hörnet på soffan, det är min place när jag ser på film :)
MM vad magen kommer att må bra efter denna kväll. Men den här gången får jag skylla mig själv.

Tjaoo

ingen rubrik till salu!

Uppe före tuppen idag igen, nämligen halv 7. Då for stefan iväg och jag gick upp för att försöka käka lite och sen for jag iväg till sjukhuset igen för att lämna tillbaka ekg apparaten. HAh jag räknade ut att den har tagit 43 blodtrycks "pumpningar" på armen så det var ju inte så konstigt att jag e lite öm idag. När jag kollar efter så har det tillochmed blitt ett blåmärke och lite allmänt blodsprängt :P
HAh både jag och stefan har vaknat ett antal gånger i natt att det burrade i sängen. hah

Igår kväll klippte jag Jonas (stefans kusin) och sen gjorde jag slingor på stefen, Vart riktigt najs. Ska väl puttsa upp hans frilla idag också.
ikväll blir jag ensam hemma för han ska ut med jobbet.
SÅ jag har laddat upp med läsk och ostbågar, popcorn och sen en film. JAg har då valt Sex and The City MOVIE 2
Måste passa på att se en tjej film när mannen e borta. VIll du komma över är det helt okej att göra mej sällskap:)

Ska jag gå å lägga mej eller sätta fart på arslet nu? hmm


mumsigt

Nu börjar jag piggna i lite. bra piller de dära ;)

just nu håller jag på och förbereder lite för middagen. Gjorde just en liten gullig sallas som jag bara måste visa er. haha vad löjligt.... Lite dålig bild men den ser godare ut i verkligheten!!
Det jag har runt halsen är en slang som går från ena armen upp till den andra och ner till midjan

waka waka

mm vad gott med hemlagad daim glss :) mm mm mmmmmm

Tur att jag inte behöver gå ut i den här blåsten idag.

Jag har redan fått e nerverna på den där mätaren som jag har runt midjan.

Men tyvärr måste jag samla krafter till att dra fram dammsugaren.

Ska bjuda stefans kusin på nachos idag, gött!


bad day

Skit bra start på ett höstlov.. NOT
Jag e en sjukling.
Jag har haft ganska ont i magen sen i tisdags, men sen igår i skolan vart det bara värre och värre. Sen skulle jag ju å jobba också på kvällen men det klarade jag inte riktigt av. Jag hade både saxofönen och magique att städa. NÄr jag var på magique så fick jag så otroligt ont i magen å mådde illa samtidigt och skakade av att jag inte hade några krafter. SÅ jag kunna int ens slutföra allt å jag bara grät för att jag hade så ont. Så jag for hem och märkte att jag hade feber också:(

Upp som vanligt idag och for till sjukhuset för att dom skulle sätta på mig den där ekg apparaten. Nu har jag den på mig och precis nuu burrar den så min ena arm blir helt stel och halvt domnar bort.
Jag måste försöka hålla igång som vanligt idag bara för att resultatet inte ska bli missvisande. SVårt när man är så svag men jag får göra mitt bästa. Det finns ju piller :P


Jag gillar den här låter bara mer och mer.
http://www.youtube.com/watch?v=BTHPO9uQonk



Nu måste jag bryta bråker mellan bamse och nemo!!

eget arbete

gud vad skönt att vara hemma så här på morgonen och ta det lung och göra lite skolarbete. Dock mycket kvar av det men en bit på väg iallafall. Fast jag kom på att jag inte kommer att vara i skolan före jag ska pressentera det här arbetet? hmm..

Ändå sen igår på dagen har jag haft ont i magen och jag har det forfarande, har int ens kunnat sova inatt. Ibland kommer det som knip och ibland kan jag må super illa.. hoppas jag inte tänker bli sjuk.

nu försöker jag äta lite och sen drar jag till skolan.



radiramsor

förlåt för ett väldigt flummigt inlägg igår, jag läste genom det nu och man förstod ju knappt vad jag hade skrivit. ska bättre på mig idag istället:)

Idag hade vi en kort skoldag med cecilia som skall hålle en kurs för oss om modefrisyrer och klippningar. skojj
Sen for jag ner på stan och köpte en scarf från magique, jag hade spanat in den ett tag ;) sen till bokhandeln för att köpa lite papper, nu äntligen har jag fått en idé om hur jag ska laga min herr pärm. Jag tror det kan bli rätt så snyggt faktiskt. Om jag anstänger mig lite med handstilen sen också då. hmm
Jag skulle behöva ha lite mer bidler bara. Synd att man inte kommer att hinna klippa allt själv utan måste ta andra bilder och till och med från internet kanske. Från och med idag ska jag försöka att hela tiden ha kameran med mig vart jag än går. SÅ de så!

Vad ska jag göra för middag till stefan idag då?
LIte små plock tror jag det får bli så hoppas han inte är så hungrig. Kanske jag slänger ihop ost & skink rullar. men jag måste ju ha något till också.

Idag fick jag en remiss om att jag ska på torsdag ha en ekg testare på mig i ett dygn. Det stod att även om man hade den på sig skulle man göra som vanligt i vardagen. Men då på torsdagen har jag ju höstlov och då ar jag ju lugn som en fisk i kroppen. kanske man ska ringa och byta dag? samtidigt som det skulle ändå vara skönt att slippa ha den på sig i skolan. Jag har haft den där förrut och den burrar typ 1gång i halvtimmen. jobbigt.

Hihi det är så roligt att retas ibland

Förreste ni har ju int sett min nya frisyr heller. Jag har int tagit några bilder med kameran men jag kan väl ta en kass bild med webcamen:P
Varsegoda

LITE FÄRG???

mumsfillibabba

gaddammit vad jag älskar när stefan för sånna här bra ryck. Han lagar till middag kycklingburgare helt från scratch (hur man no stavar det) eget bröd tillochmed bakar han ut just nu. Och pommes, Sen till på det så har han lagat chokladmuffins samtidigt som han håller på med allt annat ;) mm vad mumsigt



en dag försent

periodens sista prov är nu över, dock väntar en saftig hemtent men de ska väl ordna sig. Ikväll bjöd jag hit mammsen och pappsen på fika, kaffe och kanelbulle a la kantarellens bageri. Jätte smarriga var dom. Dom hade med sig lille Wille också, han blir bara sötare och sötare.
 
Nu tänker jag hoppas i kojjs. hah så sa mamåpap när jag var liten och skulle gå och lägga mig. ;)


Gissa min middag?

Tötter som den tröttaste
Vi fick sluta lite tidigare idag så jag for hem och började läsa lite på prov men det är så jäkla svårt att koncentrera sig när man bara vill somna. :s
Nu sitter jag och äter lite och sen ska jag väl försöka på nytt en stund och sen måste jag iväg till stan igen på en föreläsning till Åhrs. kasnke man träffar någon rolig där?


HAHAH

jag har ingen lust..

..att börja läsa på prov nu då. Herr skulptering! jag orkar inte



LYCKa

OJ vad skönt!!!! Helt underbart. Potatisen är nu uppe ur marken.
Det värker i hela kroppen och snurrar i huvudet.
Film nu och soffan
Sen
Sova gött

RSS 2.0