i väntans tider

Så småningom bär det av till Eckerö igen ni vet där jag spenderar mina helger. Jag väntar egentligen bara på att Stefan ska surfa klart för att slippa vara där ensam.. Det ska  städas lite där idag, isoleras och spikas sen mer vet ja inte:P JAg ska ta me ut Bamse och Nemo så att vi kan sova där inatt.

Till middag idag blir det chili kyckling spett och någon potatis i ugn och bea :P

Ha en bra helg allihop :)

 
Gissa om inte jag prickade kungen då:P hah


jippii det är helg

sverige igår men klassen var kanon bra, lite bitter över att jag inte hittade någon jacka men det gör inte så mycket. Får kolla lite här hemma istället... MEN det lilla jag köpte var ett par tygskor och en trekvarts ärmad lång tröja? hah

Idag har vi haft egenvård i skolan yesyesyes... Jag färgade pernillas hår och hon gjorde lite ljusare slingor på mej:) Jag har fått ett sassa ryck ingen, nu vill jag bli lite ljusare :P

Jaha ok vad ska jag göra nu då? Fick just veta att min kite galna pojk kommer hem först ikväll..



Nu käka lite och sen blir det kanske en promenad och städning? njaa ja vet inte...
Ring om du vill hitta på nått :P

fullfart framåt ;)

fan vad jag är slut i kroppen efter den här dagen. Den började med att stefan försov sig och vi båda sprättade upp ur sänge som tokar. lyckligtvis fick jag lägga mej i sängen en timme till. Sista kunddagen hade vi idag så den var fullproppad med kunder;) Jag hade syster på besök som jag gjorde ljusare slingor på som vi båda vart nöjda med. Sen direkt efter hade jag en herrklippning, han hade ganska långt hår när han kom och villa klippa en kort frisyr. Mm jag började klippa och kände mig osäker för precis sådanda här klippningar har jag gjort flera gånger men på damer.(dom har blitt riktigt lyckade) Nåja jag följde bara min lärare.. VA fan det ser ju ut som han har en potta på huvudet WHAT?? det såg ju förjävligt ut?? Han sa att det kändes bra och han var nöjd men jag var fasiken inte nöjd!! Den fulaste klippningen jag någonsin gjort!! Den passade inte på han tyckte jag.

Sen iväg på core träning med Pernilla i vikingahallen som hölls av min gamla gymnastiklärare Pernilla :) hon e ju sååå peppande bra.
Jag var ju halvt död efter första varvet och vi skulle göra två varv hoohohoh..Mina lår muskler framförallt är helt degiga.

Nu e det  meningen att jag ska läsa på företagsverksamhets prov men men men men.. det går bra? nää.. satan jag måste ju skriva bra i det..

hejdå ;)

en riktigt bra helg

Vilken rolig lördag jag hade på lilla holmen tillsammans med halva klassen och halva Vpt klassen :) Vi spelade bechvolley flera timmar och skrattade hela tiden. Vi frisör var rätt så bra där i slutet faktiskt, vi vann väl på ett ungefär lika många matcher. Och solen gassade på som bara tusan så man fick ju lite färg.
Efter det for jag till eckerö och umgicks med Stefan, Tommie, Mia, Tim och Tilde :) Vi for till Degersand för att hälsa på Stefan farmor (93 år) men hon satt och spelade kort och drack gin hos ett svenskt par och dom tyckte att vi skulle gifta oss sen när stugan blev klar, haha vad dom e tolliga :)
Jag och stefan lade ut ett nät på kvällen som vi sedan tog upp imorse och på det hade det fastnad morgondagen middag, en sik och en abborre. Lite snålt faktiskt men vi kastede tillbaka alla simpor vi fick så vi får väl skylla oss själva:P hah nää usch simpor e så fula..

Idag då har vi spikat panel på övrevåningen (nästan klart nu) och jag har isolerat. Sen for jag till magique som vanligt och nu e jag hemma..


Wihuu imorgon slutar man klockan 2 :)

nu är mitt batteri full laddat

usch vilken dag det har varit idag. Jag har legat hemma med migrän i detta fina otroliga väder. Jag har varit inne hela dagen fram till klockan 3 ungefär då började jag röra på mig lite. Sen kom Stefan hem och lagade sallad med skinkröra och det var fan den godaste jag någonsin har ätit!! + poäng till han.
Nu ikväll är jag ensam och migränen har helt försvunnit och nu är jag full med energi. Jag har skramlat ihop lite steg genom att va ut och gå en sväng. Jag har inte haft stegräknaren på mig på hela dan eftersom jag bara har gått i t-skjorta och trosor hela dagen.. Jag stegade in 3300 på min korta promenix.
Jaha och nu då? Vad ska jag nu göra??? Förresten så har jag även tvättat bilen på utsidan ikväll.




Jag har ju glömt att lägga upp lite bilder från grillningen med klassen :) Dom flesta bilder vart ganska dåliga måst jag erkänna. Men det var en rolig kväll iallafall!




Det lär väl komma lite fler bilder efter hand när jag känner för att lägga upp dom :)

cykeltur med älskling

vilken cykeltur jag och stefan har varit på idag 2½timme var vi borta. VI skulle cykla till svinö färjfäste och fika men påvägen dit for vi in på massa små vägar också. När vi väl kom fram till svinö såg vi att cafét var stängt:( så ett tag där funderade vi på om vi skulle ha åkt med skarven till föglö för dom har ju iallafall café där. Men vi gjorde aldrig det utan vi cyklade hem i stället och när vi kom hem lagade vi smörgåsar till oss.

Måste hoppa i duschen en snabbis och sen blir de grillfest hos grannflickan. Jag hoppas på en trevlig kväll med klassen.


stinkbomben

Jag behöver väl inte skriva att det har varit ett helt underbart väder idag?
Steg upp imorse käkade frukost som vanligt men sen gick jag ut och stekte lite;) Hjälpte pappa i några timmar med att plantera skog å fyysataan vad jag svettades och luktade illa.. hoohoho
Päronen bjuder mig på grillta vilket jag aldrig tackar nej till.
Jag sticker iväg till Magique för att städa så att jag slipper göra det imorgon.
Hemma igen och drar på mig utochgå skorna för att gå en promenix, första gången iår med shortsen på:)
Eftersom att jag har luktat illa hela dagen var det nu dags för en dusch. Jag la även i en inpackning som jag tänker nassa med.
Nu väntar jag på att Stefan ska komma hem men de dröjer tydligen!!
Jag får väl slå på tvn en stund nu då.

Sandra, jag läste att du ville ha lite hjälp när du kommer hem och självklart ska du få det:) haha vad har ni gjort?

Imorgon ser jag fram emot en grillkväll med klassen  :)


Maj 14, 2010

Igår fyllde min Stefan 23 år så då vart det lite familjekalas här hos oss :) Trevligt.

Men idag då så har jag varit på en långpromenad, tvättat, diskat och planterat lite i mitt blomland:P haha
Jag funderar på vad jag ska göra ikväll, e nämligen ensam hemma..
Nu ska jag äta lite mat och sen händer det som händer.



Mitt gudbarn är ut och går med Bruno, eller är det Bruno som är ut och går med Anton?

Frasbrödet

provläsning ersätts med detta:
Idag började vi 10 vilket var helt underbArt. Sen hade vi kunder på eftermiddagen och då kom min före detta granne på tvätt klipp fön och ögonbrynsplock :) Jag vart riktigt nöjde med klippningen på henne:) + att jag fick mitt för prov gjort.
Här hemma smider jag hemliga planer:P
Jag skulle behöva göra massor här hemma innan torsdag kväll men jag vet att jag inte kommer att hinna med allt som jag skulle vilja eftersom det är massa prov ivägen. Men imorgon kväll kan jag börja lite med att baka mockarutor som skall bjudas på till byggarna på Premont. 

Nu har jag fått något ryck att jag ska äta frasbröd som jag inte har gjort på mer än ett år:p
Men det är gott.
Förövrigt längtar jag till sommaren men före det kanske man borde pimpa sig själv lite med träning? Men jag har kommit av mig på den fronten :(

Dagens bild blir en på mig och Pernilla när vi e i skolan

hah äntligen :)

Vet ni vad jag gjorde nyss? Jo, jag vann ett presentkort på ekokliniken på 45€ från steelfm :D hah den här gången vann jag! :P

Jag skäms lite över mina fjuttiga steg som jag har gått i helgen så därför så måste jag ge mig ut på en promenad om en liten stund bara jag har druckit upp min shake:P

Jag har försökt mig på att göra lite läxor också men det var absolut inget roligt så jag försöker hitta på allt annat man kan göra istället .. typiskt mig.. :P

Denna vecka kommer det att handla om läxor, städning, bakning och ledighet och kanske det häder nått spännande? vem vet

Puss

okaay

Idag har jag tillbringat min dag i saltvik, fixat håret på Moa och Yvonne :) sen for jag och städade till Magique så slipper jag göra det imorgon. Då ska jag ändå hinna fara till mammsen och sen till Kastelholm på middag.

Det är faktiskst rätt mysigt när det regnar och man kan vara inne i värmen.
Mysa lite ikväll

kabooOom

nu börjar jag bli trötter kanske dag att gå å lägga sej. Kanske borde passa på eftersom jag har hela sängen för mig själv hela natten. Känns tomt men de går bra sen när man har sommnat för då kan jag ligga i mitten och breda ut mig hur mycket jag vill om inte mina älskade kattor tar upp all extra plats. Dom e ganska bra på att breda ut  sig dom också.
HAh en kväll när jag hade gått å lagt mig tidigare än stefan så när han kom till sängen såg han att jag tog upp hela sängen så han frågade lite försynt om han också skulle få plats att lägga sig ner. Då svarade jag lite retsamt näää. Och det gjorde jag i sömnen för jag har inget minne av detta. Stefan berättade det på morgonen sen:P

Nemo käkar ostbollar för fulla muggar just nu :P


otur som vanligt

Kvällens planer blir följande: äta, till syrran, klippa Anton och Jonas, ut och gå och sedan datan/tv i min ensamhet här hemma :P

Jag vart just förbannad på Steelfm prataren! Dom hade en tävling där man skulle svara på varför Ekokliniken skiljer sig från andra skönhetskliniker. Jo då visste ju jag svarat, att dom använder ekologiska produkter och behandlingar. Jag ringer in som tusan men det är bara upptaget!!!
Då kom en kvinna fram och hennes svar var att deras produker är miljövänliga och är gjorda på bara socker och annat sånt.  Då svara radioprataren: njaa de e nästan rätt kan man säga men hur är dom här produkerna gjorda?? Kvinna: jaa på miljövänligt vis? Radiopratare: mm jaa eftersom det inte är några som ringer så godkänner jag svaret, det vi sökte var att dom är ekologiska!!
Satan!! Jag vill ju vinna!!! typiskt


Puss på er ;)

just nu 8790 steg

egentligen sitter jag och deklarerar nu men ni kan ju gissa hur det går.. nää det går inte bra.. Pappa hjälp mig!!!

Snaaart  är det helg igen å fan vad skönt det ska bli. Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska följa med till eckerö eller bli kvar hemma ?

söta bilder

Dumhets-testet

( ja) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(ja ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(ja ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(ja) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(ja ) du testade precis om du klarade det
(ja ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(ja ) du har nån gång somnat på en lektion
(ja ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(ja ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(ja hur fan kunde du veta? ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(ja ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(ja ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa:12
(slå det om ni kan? )

gå, gå, gå, gå

En stegräknar tävling inom klassen drog igång idag. De tre som har gått mest om en månad alltså innan vi slutar skolan så ska få ett pris :) Just nu står min mätare på 7680 steg. Jag hade den med på jobb för där trodde jag no att ja skulle få mer steg än vad jag fick. Mätaren stod ju stilla hela tiden så då vart jag besviken eftersom att jag gick i 1½ timme och den tickade fram endast 500 steg cirka. hmmf..


Förresten så tror jag att Hår&Kemi provet gick ganska bra idag.



stegränkare ON

Valborgs helgen är över, det vart en lugn helg tillsammans med familj och vänner :) Just nu, exakt i denna stund sprudlar det i kroppen med energi hoh vilken känsla det är egentligen :P

För övrigt är det satansjävlaskit vad vi ska ha prov nu..

Igår hade vi herr kurs med Cecilia som var riktigt najs, lärde mig några nya tekniker.

Måst väl läsa på prov ikväll igen antar jag.



RSS 2.0