I wana be a billionaire

jag önskar att man skulle kunna ha hoppa över den här dagen. vilken jävla skit dag. det började imorse när svärmor ringer och väcker upp mig tidigt sen har det bara fortsatt och fortsatt med alla tänkbara dåliga saker.
t.ex stressad som fan. glömmer kylväskan i eckerö. står å köar en halvtimme på sparis. tre kvart på kantarellen. kommer till kassan och kortet fungerar ej. far å tar ut pengar men går ej. måste låna stefans kort. blir förolämpad på stan. jag väntar på en helt onödigt tvätt i tvättmaskinen för att stefan la i lakan istället för mina kläder. för mina kläder till pappa. glömde sätta på vattnet så väntar ytterligare en timme extra. drar in till stan för att städa 10 på kvällen. ska fara till eckerö och sova efter det men det ringer och jag måste göra en om klippning imorgon bitti. svänger om och far till lemland. ska nu sova i min säng utan kuddar och täcken. lägger mig under en vit filt med kläderna på. fryser. huvudet dunkar. känner mig ensamast i världen. tårarna rinner och du fattar ingenting!



var är solen?

vilket jäkla tråkigt väder!!!! Det e ju kalas ikväll å då ska de va sol!!
Men som tur e så hade Sandra pch Erica en reservplan så festen är flyttat från gräsmattan in till garaget:) det blir nog mysigt där.
Jag ska så småningom göra mig nästan klar så jag slipper stressa i sista sekunden sen. fast det brukar ändå alltid bli så..

Stefan var just hem en sväng om för att hämta lite kläder och med sig hade han conny o danne. lustiga pojkar.


Dagens bild borde bli regn men man måste ju vara lite possitiv så varför inte int bild med stålande sol och två strålande solstrålar?

bidler från förra året


Ett år gamal bild på Anton när han badar badkar ;)


Vinter kite för ett år sen i mellanvik


Mina knubbiga tår. (när mormor såg den här bilden sa hon: Vad du har fula tår, helt krokiga är dom ju) haha det bjuder jag på mormor


Egna plockade kräfotor. fyy vad äckligt :P


Detta är våran stuga, förra året när vi målarde den


Jag vill att mitt hår ska växa till axlarna nu!!!!


Eftersom jag bara har gamla datan hemma sitter jag på den nu och här finns ju massa gamla bilder:P heh
roligt att titta på alla.


semesterfirare ;)

Nu är jag hemma några dagar, antagligen tills på lördag.

Det ändå jag har gjort dom här dagarna är väl att måla måla måla. Sen har jag umgåts med alla andra i Långvik :)
Igår jobbade jag sista dagen på maiguque den här sommaren men sen när skolan börjar kommer jag tillbaka dit igen. Så jag lärde upp en annan tjej igår kväll och sen for jag hem till lemland. det är väldigt tomt här nu när ingen e här inga kattor ingen mat i kylskåpet osv..

Idag har jag tvättat massa kläder och tvättat min bil så nu skiner den som solen :D
Ikväll tror jag det blir en lite joggingtur och sen sitta framför tvn kanske.

tyvärr så har jag ingaa bilder från stugan men jag ska måla lite till där först och sen ska ni få se.

Igår bokade vi in en grönalund tripp med syrran jonas och anton. Ska bli skit kul jag älskar grönan!!

Imorrn är det Österbergspartaj :)

Im not here

Om ni vill mej nått så finns jag i eckerö så slå en pling eller messa mej;)

vegetarisk kost

mitt tandläkarbesök i måndags vart inte så farligt iaf. Det var min visdomstand som håller på att växer ut och under huden där hade det tydligen kommit någge skit så det blev inflamation där. Nu äter jag jag antibiotika var 8 timme i en vecka och svullnaden har gått ner men det gör fortfarande ganska ont. ett besök på 63€ vart det. sen bokade hon in mej för att ta bort visdomständerna i höst, den räkningen skulle inte gå under 300€ sa hon.. fyyfaaan!!!

Igår kväll hade jag Enjo party, lyckad kväll. synd bara att så många inte kunde komma så jag hade svårt att få ihop gäster eftersom flera avböjde några timmar före.. tur så har man en snäll familj som ställde upp :) Men bra kväll vart det iallafall :) Hon kommer redan idag med alla grejjer till mig så fort gick det också.

Jag har lånat en kokbok av mamma som hon just köpte av en dörrknackare. OCH vilken bra bok!!! Det trodde jag inte men det är faktiskt den bästa kokboken jag har sett. Så den rekommenderar jag er om ni blir på knackade så tveka inte att köpa den.
Så här ser den ut.
 
den heter Varsågod! smakliga rätter från växtriket

Den handlar mycket om att stärka sitt immunförsvar och ger en bra hälsa. Enkla recept med fina bilder och är det något konstigt ord som man inte förstår så hänvisas man till en sida. I den här boken står det mycket om hälsan och om livsstilsråd och andra nyttigheter. Allt från smoothies, drycker, dressingar förrätter, varmrätter, desserter och till glutenfritt.


varför???

å nej!! jag har haft ont längst bak i munnen sen i lördags och nu blir det bara värre jag e helt uppsvullen och det gör ont som fan :( så jag måsta ju ringa till tandläkaren och hon bokade in en tid till mej idag halv 3 :( okej det är bra men man kan ju gissa hur ont det kommer att ta när hon ska dit å böka med sina fingrar å verktyg. hujj nej ja vill verkligen inte.. Det gör redan ont när jag känner på ¨käkbenet på utsidan. Just nu är jag jäkligt nervös och rädd!!!
Tänk om dom måste operera bort något?? kan ju vara en visdomstand?

JAG hatar att gå till TANDLÄKARE!!!!!!!!!!!!!!!!!


en bra helg :)

Fredagen hos sarah var riktigt lyckad tyckte jag, var ganska mycket heta diskussioner :P Sen utgång till arken tills dom stängde och sen for jag hem. Vaknade på lördag morgon och mådde inte så bra så jag bestämmde mig för att sova bort krappisen och det gjorde jag ändå till halv 4 på dagen. Så länge brukar jag inte ligga i sängen dan efter. skönt var det.

Jag,bamse och nemo har varit ensama hela helgen men idag kanske till middagen? så kommer stefan hem. Vi har planerat att vi ska cykla till kanalen på picknick, men får se lite det blåser ganska bra idag. Före det ska jag jobba och fara till sandra och klippa henne.


bilder från förra helgen i eckerö




ticktackticktack

jag väntar på att få fara till Sarah!!! känns som en lång väntan e halv timme kvar.
Hoppas att alla är glada och peppade för en kul kväll :)

Magkniiip aj fan.

ses kanske ikväll då :)

Perfect days

JAG MÅSTE BÖRJA MED ATT JAG HAR SOMMARLOV !! :D

Igår torsdag hade hela yrkes volleyboll turnering på mariebad och frisör var utklädda till hippies :) hah alla var super snyggingar. Tyvärr så vann vi inte pris för bästa utklädnad detta år :P Vi vann första matchen vi spelade sen andra förlorade vi och då åkte vi ur turneringen. Men det gjorde inget man har ju fina människor att umgås med så :) Sandra (den pepparkakan) var med hela dagen och kika :)


NU har jag slutat skolan!!! Äntligen.
Kvällen ska firas med klassen hos Sarah vilket ska bli riktigt najs och riktigt full ska ja va haha.. jaa de får vi se hur det urartar sig. Jag hoppas på en utgång sen också :)

Bilder på alla hippies från turneringen







Kämpar på i sanden

skoldagarna har börjat trappas ner och sommarlovet väntar på mig:P
idag har vi övat lite volley inför morgondagen volleyturnering i skolan som hålls på mariebad. Frisör ska vara utklädd till hippies, jag vet fortfarande inte vad ja ska ha på mig måste kolla det ikväll. Antagligen är det väl bara frisör som är utklädd...
Nåja efter ha vart 4 timmar i solen så känner ja mej rätt dåsig inför kvällen städjobb som går av stapeln om en timme :(
sen efter det kanske det blir ytterligare lite volley med lite blandat folk :)

Jag var till Björsby café och fikade idag innan jag for hem, alltså hem till Sandra. Alltid lika gott! så tack Sandra.

jag ska lägga upp några bilder från dagens volley övning med klassen









Nu ska jag slå på that 70´s show och bli lite inspirerad tills imorgon. hah



jag vill ha sommarLOV

  • Ligger på mage ute  på altanen för att försöka få liiite färg dom här minuterna som jag har över. Det är lite svårt att se vad jag skriver för skärmen speglar sig. NU längtar jag bara till fredag!!! ska bli så jäkla skönt att få sommarlov och jag ser verkligen framemot kvällen hos Sarah :) ska bli skoj, måste ladda upp rejält med dricka :) det här ju till ni vet :P


    Idag har vi städat massor i salongen så det är i princio nästan klart.
    Nu ska jag gå in och käka stekt abborre och sen hjälpa pappa hela kvällen.


RSS 2.0