Vill ni ha???



Här ser ni ett exempel på hur en skinksmörgåstårta som jag har lagat kan se ut :)


Jag älskar att laga smörgåstårtor!! Vill ni beställa en så tycker jag att ni ska höra av er till mig.


sportlover är slut, tyvärr!

Dom senaste dagarna har jag bland annat varit i eckerö för att hjälpa till med stugan, bjudit över syrran med familj på middag, jobbat, städat och varit på massage. Jag visste att det skulle göra ont  på massagen men inte sååå ont, fyfan!!
Hon förstod varför jag har så mycket huvudvärk iallafall, alla muskler som går upp till huvudet var så spända. Nacken var ännu värre:( muskelfästerna satt ihop som en klump sa hon fast dom ska vara rörliga. Sen såg/kände hon att jag till 90% sitter med benen i kors och då korsade jag över med högra benet sa hon, vilket stämmer. så det måste jag försöka sluta med annars kommer jag att få problem med rumpa och lår när jag blir gammal.  Jaa det var massa som skulle behöva fixas till... Hon skullle avsluta med en skön ansiktsmassage, vilket började med att hon kände å klämde lite på mina käkar å de gjorde så himla ont så att jag började gråta, vilken obehaglig smärta som uppkom när hon klämde där.. Men när jag gapar tillräckligt stort så knäpper det i min käke plus att den studdsar åt sidan. Så hon tyckte inte att det var så konstigt att jag fick ont där..
Just nu känns det som ja har varit på ett sjuhelvetes träningspass där jag har fått världens träningsvärk.

Ska visa en bild på hur jag såg ut på mina axlar när jag gick därifrån. Blåmärken och blod sprängd lite här och där och prickig :(


skoterfärd


Hemma efter en 3 timmars snöskoter tur:) härligt!! vi körde iväg ut på isen i söderby och sedan grillade vi korv och åt bulle å saft. Jätteskönt att sitta där i solen å mysa. Jag ramlade av några gånger under turen men det var bara roligt när det var så mjukt i snön..
Det är allt jag har gjort idag, nu fixa käk och sen iväg på jobb.
 

jepp, I did it

Steg upp klockan 8 imorse, kan ni tänka er??
Jag har varit till stan för att göra några äränden och handlat. Kände mig helt död efter stats utflykten så när ja kom hem måsta ja käka lite och stoppa i mig burana så nu funkar jag igen. Känns som ja skulle vilja göra något kreativt eller städa skåp? Tror att jag ska försöka göra något åt vårat badrum kanske?? Det är väldigt litet så det går nog inte att göra så stora förändringar..


neej jag vill inte

usch jag tror att jag håller på att bli förkyld, så känns det idag!
Satt på tvn klockan 7 imorse för att se på hockey match. Vilken katastof match!! tur att den inte är så betydelsefull.
Jag och Enya var ut på en långpromenix på 1½ timme och efter det var jag helt slut i kroppen.
Ska snart börja med maten: Kanelköttbullar med fruktig bulgursallad, har aldrig smakat det men hoppas det är gott


solat i sig lite energi idag

vilket vinterväder vi har alltså.. hooh.  idag letade vi fram vårt ute bord och stolarna som låg under snön. Vi tog ut lite fika och satte oss i solen å myste tillsammans med kattorna å hunden. Vi satt säkert där mer än 1 timme utan att frysa.
Sen tyvärr skulle jag fara och jobba till Magique sen hem å käka och syrran bjöd över oss på efterrätt, en havtorns cheescake som hon hade lyckats med! Ikväll har vi varit ut å gått lite och nu ska jag snart lägga mej i sängen och kolla på Wallander.
Måste ju kolla på Finland-sverige matchen imorgon bitti också, hejja hejja säger jag bara:) Hoppas lejonen vinner!


lyxmiddag ;)

Idag har jag provat på en övningskite men det gick ju nog som jag trodde, kanske de går bättre nästa gång;)
Just nu håller vi på att laga middagen det blir: Vitlöksmarinerad  oxfilé, egna lagade pommes frites i ugnen, chilibernaisesås, tomat och lök salsa, grönsallad samt baguette med soltorkad tomat och vitlöks smör Mummmms!!! och någon god dryck förstås;)

tog en bild på min sallad


sportlov? javisst!

Hoooh äntligen har ja sportlov. det kommer bli så himla skönt att bara få vara ledig å vara ute i snön å busa:)
Som sagt så e vi hundvakt nu till Enya, har gått riktigt bra förrutom att hon tar väldigt mycket plats i sängen och en sak till hon e bra på att öppna dörrar!! Vilket jag nog visste men men.. Jag trodde att jag hade låst dörren imorse när jag for till skolan men tydligen hade jag inte gjort det eftersom dörren stod öppen när ja kom hem och det var endast 14 grader inne... svinkallt... jag tyckte det var lite konstigt när jag kom hem att det var massa hundspår här ute i nysnön, det var inga andra spår. Och när ja kommer till dörren ser jag att den e ju fasen halvt öppen... kattorna hade passat på att gå in också men det var faktiskt mest synd om mina fåglar som satt och frös.
Sånt som kan hända.

För övrigt har ja äntligen fixat en praktikplats men tyvärr så blir den här hemma istället för i Jönköping. Den blir på salongen:) tror nog ändå att de blir bra.
Ikväll har jag städat här lite och sen varit till mamma å pappa å käkat. Nu ska ja klä på mej för att gå ut å gå med Enya. 

Bilder på Enya
 


bakabakakaka

helgen har varit helt okej, jag orkar inte skriva vad jag gjort för det hände inget speciellt. Just nu längtar jag bara till sportlovet då ska vi vara hundvakt till Enya, som är en smålandsstövare. Hon kommer redan till oss imorgon kväll å stannar till nästa fredag. Blir många tidiga morgon promenader vill jag lova:)

Idag började vi 10 vilket kändes helt otroligt skönt. Ikväll har jag varit till avancia å styrketräna, bakat en torr sockerkaka tills imorgon eftersom att jag är veckans värd. Orkade inte anstränga mej den här gången + att alla äter väl fastlagsbullar imorgon. Det kanske blir nått godare på torsdag:)

Nu ser ja på familjen annorlunda och konstaterar att jag inte ska ha sådär många barn!! vilket jäkla jobb alltså


bus å mys i snön

Dagen har bestått av badminton och permanent,
jag säger bara en sak tur att det är fredag imorgon!!

Ikväll har jag å Stefan varit ut å gått men det var inte så lyckat för vi hade nemo efter oss hela vägen så de vart en kort promenad. Men vi kände inte för att gå in så istället la vi oss raklånga i snön och kollade upp på den sjärnklara himlen, var ju rätt mysigt å vi såg 5 sjärnfall :)
Nu värmer vi oss med lite Hibiskus te å blir fullproppade med antioxidanter.

jägaren nemo nemo som busar


trötter

sitter i skolan och är trött efter helgens resa till Jönköping.
Där var det roligt som vanligt;) Vi kom dit på torsdagen å då träffade vi Sandra som hälpte oss på bussen till henne, sen gick vi till hennes lägenhet å slängde av väskorna å sen gick vi å käkade pizza.
På fredagen morgon promenerade vi till stan för att gå in till alla salonger och höra om praktikplats, vi gick säkerrt till 12-15  stycken men många sade nej dirket och vissa skulle fundera och höra av sig senare. Så får hoppas på svar. På kvällen gick vi till Jensens böfhouse å käkade å sen gick vi på bio, Snabba Cash den var inte så bra som jag trodde. Lördagen började vi med  shopping:) ja köpte 2par skor, 2tröjor, ett par byxor, en bh och lite smått å gått. Sedan fixade Sandra ihop en tre rätters middag till oss:) vilket var super gott. Sandra var bjuden på inflyttningsfest på kvällen men vi fick också hänga på, men sen villa vi gå ut på krog så vi gick till ett ställe som heter Harrys/Slivers en krog som är tre krogar i ett hus:P riktigt najs ställe, finns för alla typer där. sen klockan 5 på natten var det bara att packa ihop det sista å bege sej iväg till bussen hem igen..
Jag kan säga er att jag e trött efter den här resan. men de var det värt!!

så har såg det ut på sliverharrys sliver





Nu i skolan ska vi ha kunder jag ska få en tvätt klipp och förn kund:)
Ikväll kanske jag å stefan far till avancia å träna om jag orkar mej iväg..

stora snöproblem i swe

sitter å väntar på att klockan ska gå, steg väl upp lite väl tidigt idag:P hörde på radion att de e snöstorm i sverige så e glad att jag inte kör utan att vi åker buss:) hoppas den kommer fram i tid.
nu ska jag packa ner det sista å bege mej ner till Julia. mm sen ska jag äta frulle på båten,sen 2 timmar buss, sen vänta på nästa buss, 4 timmar bussåkande till och sen försöka hitta till sandra.

puss o kram

Jönköping here I come

har just börjat packa inför min tripp till Jönköping, alltid lika svårt å tar alltid för mycket kläder med.. varför lär man sej inte??
Ska bli superkul att träffa Sandra imorgon å få vara med henne hela helgen! Men jag och Julia ska leta efter en salong som vill göra våran 3veckors praktik på. jag vet att det finns rätt så många frisör salonger där så skulle ju inte borda vara allt för svårt. Ska väl leta hela fredagen å se om vi lyckas få nått napp;)

Tyvärr så lovar dom väl storm tills imorgon så får se om vi kommer iväg över huvudtaget:P gunggung på båten..
Blir en lång resa, far klockan 8 på torsdag morgon å är väl hos sandra vid 4 tiden om allt går som det ska. Kommer hem på söndag klockan 6 å då måste jag jobbaaa... blää!!!

Jag hoppas på en rolig helg;)


tisdag

Dagen började med en sovmorgon till klockan 8 eftersom jag började 10 idag, så himla skönt. Jag kände mej väldigt utvilad och pigg idag. I skolan har jag gjort ett permanent prov på en docka, det gick väl helt ok kunna vart bättre men men.... sen så behövde jag fara till saxofönen för att hjälpa Birgitta eftersom Jenny var sjuk. Fick ta en Tvätt, klipp och fön kund helt ensam!! Men det var superkul, kändes riktigt bra. Birgitta sa att jag såg så säker och bekväm ut när jag stod å klippte, de värmde;) Gjorde även lite småsysslor till henne..

Nu tänker ja lägga mej i  sängen å kika på lite tv å sen somna förhoppningsvis:)
nattinatti

RSS 2.0