50-Talet

Terminens första kunddag idag och den gick väl sådär måste jag säga. Först hade jag en kund som jag klippte och färgade vilket vart bra. Sen en kund som jag gjorde permanent på och allt gick som det skulle tills jag skölde och såg att det faktiskt inte blev nått:( tråkigt både för mej och kunden som har lagt ner tid på det. Men då istället så gjorde jag en rullning på henne och så klippte jag före också ;) som hon var nöjd med.

Hemma har ja också haft lite salongsverksamhet ikväll då syrran tittade förbi för att få hjälp med frisyr och tips om 50-talet. Hon ska nämligen på en 50-tals fest och jag lovade att jag skulle fixa lite. Det kommer nog att bli riktigt bra.

Tvättar några maskiner tvätt håller jag också på med.

Nu e jag snart död och tänker hoppa i säng!


namnsdag idag!

Åter igen i skolan då som vanligt:P

jag bara väntar på att den här skoldagen ska ta slut. Men det är inte många timmar kvar nu.
Sen ska jag vänta på att stefan slutar jobba för då ska vi gå och käka någonstans och sen ska jag ju på jobb.
Kanske hittar jag en present till anton medans jag väntar?

Jag funderar på för fullt var jag ska vara på praktiken men jag lyckas int komma fram till nått.

hunger

Måndag morgon och gymnastik. då gjorde vi något test med rörlighet, styrka, balans och kondition. Sen dom sista timmarna det här året ska vi göra om testet igen och se om vi har förbättrat något ;) kul

Nu väntar jag egentligen bara på att få gå ner och käka lunch. hoppas det är nått gott för jag e superhungrig.

Helgen har varit alltför kort.. Fredag då var jag på kräftskiva vilket var trevligt, sen på lördagen var jag i eckerö och såg på när stefan listade:P ohc jag gjorde väl lite små grejjs också. Sen på kvällen badade vi bastu och hoppade i sjön. kallt som fan!!
På söndagen for jag in till stan vid 10 tiden för att träffa Birgitta och Emma. Vi såg på bechvolley hela dagen lång till allt var slut. Sen gick vi till Indigo och käkade middag och sen måsta jag ivär till magique för att städa. noll pepp på de!
Hem och sussa med en gång.

Idag tänker jag fara till Eckerö ;)

Pärmarna är äntligen uppredda

oj vad jag har varit duktig ikväll ;) fast gräset vart inte klippt men det finns en orsak. Jag skulle dra igång den och första knycket så drog jag ut snöret och det for inte in igen så det sket sig:P
Sen är fortfarande alla bilder på kameran men de får bli en annan gång.

Imorgon efter skolan far jag till eckerö igen och blir väl där tills på söndag.

det är ju fint väder idag:P

Nudlar med köttsmak och ett glas mjök är min middag idag. det är faktiskt gott.

Idag har vi gjort i ordning salongen i skolan och gjort en design rullning + haft skolfotografering.
Jobbigt att böra upp alla produkter och färger nerifrån källaren upp till salongen, det är ett antal lådor kan jag tala om för er.

Jag har hämtat mitt H&M paket idag men jag ska inte öppna det förren jag har städat upp här hemma nu för det ser ju fan ut som ett jävla bombnedslag. kläder överrallt och ovikt tvätt, diskberg och massa smått kraffs.
Sen ska jag öppna paketet;) tyvärr så är det massor som kommer senare också.

Jag skriver absolut inte mer nu förrän jag har städat klart! så iväg med mej nu

idag har varit en bra dag trotsallt

vilken lång dag det blev idag for hemmifrån halv 8 och kom hem halv 10 och nu ör jag helt slut. Det värsta av allt e att jag inte hinner med allt på kvällarna som jag skulle vilja. MASSOR att göra hemma men jag hinner int och orkar inte när ja kommer hem. Imorgon ska jag ta itu med allt som ska göras så jag har bestämt att jag inte ska planera in något annat. Jag hade tänka att jag skulle ha farit till eckerö och överraska Stefan men ja måste göra dom ogjorda sakerna först.
Det lät så mysigt när han sa att han låg i tältet inbäddad i våra täcken och att det regnade ute. jag vill också vara där istället för att ligga här ensam i ett gamlat vanligt stelt täcke :P

Skolfoto imorgon och jag letar tröja till de eftersom att jag borde ha en med ett fejs på :P jag har en men ja skulle inte vilja ha den men antagligen kommer jag att måsta ha den för Pernilla? haha

Yes jag skulle få vara i min morbrors lägenhet :P jippppii, skönt!!!

Godnatt och sovgott ;)

lediga timmar

Håltimmmar, mellanmål och en resurstimme =ledig
Jag hade planerat att jag skulle gå ut och gå så jag hade ombyteskläder med mig och springskorna men nu är det såhär att det ös regnar ute så NÄ! Istället tog jag bilen ner till magique efter min nyckel så att jag kommer in ikväll när jag ska jobba. Kikade lite på kläder, tog ut pengar och kollade på present till Anton som fyller 3 år om två veckor. Jo och sen for jag till sparhallen för att köpa en pärm men den jag skulle var slut så det fick bli en mindre fin rosa randig istället:P duger nog den med!

Jag har försökt lura till mig en lägenhet där jag kan va på dagarna när jag har håltimmar i skolan så att jag slipper drälla på stan eller sitta i skolan. Hem hinner man ju int riktigt det blir bara en massa onödig körning tycker jag. Så om min morbror är snäll och låter mig vara där så skulle det vara bra. Han är ju ändå aldrig där!

Jag vill ha mitt studiestöd!!!!

I can't tell you what it really is

Jag insåg just att jag inte ska klippa en av mina kunder när jag är trött stressad och har ont i huvudet som tusan för det går inget bra. Det är ett svårt hår att klippa annars men ikväll ännu svårare. Nu känner jag mig så himla dålig och misslyckad, blä inte alls nöjd med klippningen!!!

Det är tusen saker jag borde fixa och som jag skulle vilja att skedde just nu precis i denna stund och som gära skulle få hålla i sig ett tag. Eller hela tiden?

Idag började skolan och jag känner mig inte alls possitiv till det och det finns väl någon anledning till det också.
Ganska mycket förändring blir det på skolan, vet ej men det kan bli bra?
Usch jag blir så himla nedstämmd och ledsen på skolan så att det är riktigt jobbigt. Men som med allt annat är det väl bara att bita ihop det kan ju ändra sig? 1 år kvar och sen slipper jag allt det.


You don't get another chance
Life is no Nintendo game


det rusar i kroppen

äntligen skiner solen några minuter, men sen går den i moln dubbelt så längre och sen skiner den igen :)

just nu håller jag på att lagar tacos till middag och vi ska äta i lemland vilket vi inte gjort på två månader:P hah men sen far jag till eckerö igen å stefan blir kvar här..

idag var jag till prev. för att förnya receptet på p-piller men som vanligt vill dom alltid att jag ska sluta med dom och lika så denna gång. så jag fick inget nytt recept utan måste gå till läkaren istället så att dom skulle få besluta om jag  får mer eller inte. Det är blodtycket som är för högt, idag 148/101 det borde ligga ungefär 125/70 i min ålder. 


nu får det bara slut på jobbandet

sista dan på jobb idag på saxofönen för den här sommaren :) det känns rätt skönt faktiskt att få vara lite ledig före skolan börjar igen.
Ikväll blir det en spelkortskväll i långvik (eckerö) och grunda lite för imorgon? På lördag är det stort kalas där med ståhejj och lekar. Ska bli kul! Stefans pappa och bror ska ha kalas tillsammans så massa folk, massa mat, massa dryck och massa lekar och skoj :)

Igår var jag så snäll så att jag bakade malins kokoskaka till mina arbetskompisar som jag ska bjuda dom på idag.

ha det bra!

RSS 2.0