Vilken dag..

Jag är ledig idag, stiger upp vid 10 tiden och går en liten sväng med Gizmo :) Sen äter, Duchar och tar det lungt.
Vi far in mot stan lite före ett och då skulle jag gå till Alice Vintage men det var stängt. Då gick jag till Sonera för att hämta mitt nya abonemang och telefon. Nää det krånglade bara.. (har varit dit första gången för två veckor sen, och en gång förra veckan..) Dom skickade mig till Åmt. Gick sen tillbaka till sonera så sa dom att det skulle fixa sig men jag måste komma tillbaka om en vecka. Okej.. Gick runt på stan med Gizmo och så får jag mess från sonera i finland och där står det på finska att det inte lyckades. SÅ in till sonera igen då och försöker få det fixat så vi får väl se nästa vecka nu då..

Efter det bestämmer jag mig för att fara till sparhallen och handla lite, stänger fast bildörren och inser att nyckeln sitter i kvar i bilen.NEJ SHIIIT. Utlåst med hunden i bilen hahah. ringer till min stefan och han kommer efter 15 minuter och lyckas bända upp ena bakfönstret och får tillslut upp låset :) vilke kille!!!! fy fan vilken tur att han fixar det mesta. my handyman!!

Nu 3 timmar senare är jag iaf hemma.  Slänger i mig lite sallad för att fara och träna om mindre än en timme :) hur ska det gå???


Min helg

Helgen har ju varit minst sagt jävligt bra!!!
Lördag kväll var jag på Bio med Anna och Alice. Sen hämtade vi upp Julia och vidare till s-market för att handla ingredienser till middagen vi lagade tillsammans. Vi vart hos Julia hela kvällen tills klockan vart 1 och då gick vi ner till Kino.
På söndagen hade jag en liten sovmorgon men gick sen ut :) i det fin fina vädret, vi var ute på isen hela dagen!!! så Jälva bra bakis dag!! haha. NÄr vi gick in lagade vi kycklingsallad och så for vi in till stan på långpromenad, hämtade mina saker hos julia och körde hem bilen från stan. . ..





Dagen Efter..



Raj tan taj tan

Snart iväg på Bio :) mums bio popcorn!!
Efter den blir det iväg till en kompis och fixa käk med andra härliga girls :) Blir nog en kul kväll ! ! ! !

tjingeling

tjooo

Idag är jag ledig på en torsdag, hur lyxigt e inte de egentligen? Jag och Gizmo har varit på en långpromenad som avslutades med att gå upp på ett rätt så högt berg och fyy vad jobbigt det var och vad svetten rann :P hah trevligt va? Men motion vart det!! Borde väl ha sprungit upp och ner flera gånger men det gjrode vi int..

Ska hoopp i duscha kanske då va? ;)

Sen funderar jag starkt på att fara in till stan en sväng. :P men vet inte om det är värt det?

Ni har väl kikat in www.studioeleven.blogg.se  :) Uppdateras ofta som ni lär märka (tryck in f5 om ni hamnar på samma inlägg hela tiden)


tjingeling

tjooo

Idag är jag ledig på en torsdag, hur lyxigt e inte de egentligen? Jag och Gizmo har varit på en långpromenad som avslutades med att gå upp på ett rätt så högt berg och fyy vad jobbigt det var och vad svetten rann :P hah trevligt va? Men motion vart det!! Borde väl ha sprungit upp och ner flera gånger men det gjrode vi int..

Ska hoopp i duscha kanske då va? ;)

Sen funderar jag starkt på att fara in till stan en sväng. :P men vet inte om det är värt det?

Ni har väl kikat in www.studioeleven.blogg.se  :) Uppdateras ofta som ni lär märka (tryck in f5 om ni hamnar på samma inlägg hela tiden)


studio 11 :)

Kika in på vår blogg www.studioeleven.blogg.se

Herrö skatan

I Fredags kväll for jag till Julia och drack te, sen gick vi till islandia och kollade på när stefans lag hade match. :)
På lördagen jobbade jag och sen lagade vi god mat och sedan for vi till Saltvik, till Stefans ena bror. Där vart vi hela kvällen :)
idag söndag har vi varit ute hela dagen typ. Vi gjorde en liten utflyckt med picknick till Herrön i lemland. Jag hade med mig kameran med hopp om att få fota något häftigt men såklart så dök det ju inte upp nått.. Så bara bilder på oss







Krackligt

min gulle Gizmo är sjuk :( lill skrutte
Så trevligt som diarré och kräkningar!! Nu ikväll vart han jätte dålig och somnade ståendes så han häll på ramlade omkull flera gånger. Så himla trött och slut e han.. Så jag fick äntligen tag på veterinären ikväll och det är dropp som gäller för han imorgon om han inte blir bättre. Han får bara äta kokt ris, och vi matar han med honungsvatten så att han får lite energi. Vattnet gav han faktiskt lite energi men nu e han slocken igen.. Stackare..




gulle grisen

Forstätter med helg

helgen e slut igen för dom flesta men för mig fortsätter den väl lite :p jag ska vara ledig måndag och tisdag :) ska bli skönt det också, ska fixa lite ärenden i stan imorgon och sen får vi se :P

Idag har man ju verkligen bara villa varit ute, Jag har iaf varit ute en hel del idag. 1 timmes promenix på dagen och en halv timme nu ikväll vart motionen idag.
Bakde kolakakor idag också ;) en liten burk gav jag till mamm och papp

Om en timme kommer Wallander, så jäkla bra :) :) Tror jag har sett den som kommer ikväll men ska kika ändå :)


vinterskona på nu när det är -8 grader
Ojaaa

busar i snön

Snöstormen är här ;) lite mysigt om man får vara inne

Gizmo gillar snö iaf, han har busat och grävt massor i snön ikväll. Undar vad han tror att det är? haha

Inte kom det någon jävla utsopare hit heller så nu har jag en påse godis hemma. Men stefan ska gömma bort den så jag inte hittar den:P hahah det är bra!!!!!


snow

Inatt har det kommit lite snö och vips så mycket ljusare det blev :) i morse behövde jag ingen pannlampa då jag var på morgon promenad :) Det hör ju inte till vanligheten att jag går ut och går på morgonen men den här veckan har jag varit ut tre gånger. Men det är för att Gizmo ska få röra på sig lite för att han sen ska vara ensam hemma. Vilket har gått bra :) en liten ängel e han när han e ensam hemma


en vinter bild på isen som är tagen 22.1.2011 (snart ett år sen :)

spännande

Nu har jag godisstrejkat i tre hela dagar, hurra för mig =) eller???

Idag har jag fått massa viktiga ärenden avklarade och det känns skönt och bra!!

Sen har jag varit ut och promenerat 3* 30 minuter

Annars har det väl inte hänt så mycket mer?? har inget att skriva helt enkelt... MEN SNART SKA NI FÅ SE PÅ ANNAT :)

8.1.2012

Nu säger jag HEJDÅ GODIS!!!
fyfan vad ni är äckliga!!!
Ses inte på ett bra tag!!!


Jag tänker godisstrejka från och med måndag. Usch nu har jag ätit choklad och mår blää i magen, egenligen så godis bara förstör, man mår dåligt och blir tjock. Varför ska man då äta det??
Jag sätter inget slutdatum för det får hålla i sig sålänge det vill, jag tycker ju om godis men nu känner jag mig äcklad över det...


Nu ska jag tvätta min hund för han luktar hund. Nää det gillar jag inte hahaha.. Han har varit med sin kompis Ville idag som har dreglat och naffsat på han så nu åker gizmo i duschen. :P Ska borsta tänderna på han först



Swinging in the backyard

Nu är det såhär att jag har lite planer pågång som kräver min tid och annat som gör att jag inte riktigt har tid att vara här.. Jag gör så gott jag kan och slänger in lite inlägg nuochdå!!!!

I Torsdags var vi från studio 11 på julfest, riktigt kul hade jag med mina kollegor.

Idag har jag varit ensam med Gizmo och vi har varit på en långpromenad och är snart påväg ut igen på en kortrunda. :) Ser däremot på termometern nu att den visar - 7 hu huh hu huh
Jag har bakat kanelbullar ;)



Min middag, kycklingsallad


Jag, Anna och Alice på julfesten!!!!





Veckan som gott

kort och gott om julveckan och nyåret så har allt varit prima.. Jepp jepp
Jag har fotat lite med nya objektivet, lite knepigt men några bilder har jag lyckats med. Så därför så ska ni ju såklart få se på några av bilderna jag tagit under förra veckan :) Men såklart är det mest gilder på gizmo

Så här såg det ut första kvällen vid nya bodet :)


Gizmo är inte rädd för vatten längre inte tyckte han det var speciellt kallt heller.


men här ser han lite frusen ut... han går ju långt ut


hans kompis Ville var lite fegare då det gällde att gå i vattnet




Den ända tomten i huset


Ser ni att stefan är i kulan?


Härliga skogspromenader har det blivit nästan varje dag :)


tittuuut


Bamse somnade i min pussel låda :P jepp jag har lagt pussel men inte lyckats blitt klar


The cats




RSS 2.0