jag kände mig nästan som en riktigt frisör

Vad skönt det var att ha egen kund idag på Salongen. De var visserligen en kund som har gått till mej i skolan men ändå så var det lite annorlunda att ta henne på en riktig salong:P Först färgade jag henne och sen klippte jag henne. Tog inte så länge som jag trodde men det kan ju bero på att jag fick göra det själv och på mitt vis
Sen har jag prickat av och plockat upp massa färger och annat som hade kommit idag.

Ikväll har Jonas (stefans kusin) varit här så jag passade på att klippa han..

Imorgon ska jag lägg i hårförlängningar halva dagen, ska bli spännande å se hur det går till..

Nu äta lite å sen tutta


kroppen blir helt degig

Oj vad det är skönt att bada bastu;) man blir avslappnad i hela kroppen. Förrutom att jag har så tusans ont i nacken, mycke mer än vanligt. vet int vad jag har gjort:(
idag har jag bl.a jobbat och slipat på en gamal brudkista som jag ska ha som soffbord.
nu ska ja gå till sängen å läsa i en tidning.
Imorrn blir de  att ha kund:P


helg igen:)

Då var en praktikvecka avklarad, helt okej vecka, har färgat några på jobbet å hjälpt till med allt möjligt. På måndag väntar en egen klipp och färg kund, ska bli skoj:)

Nu e de helg som tur e för jag känner att jag behöver verkligen ta igen mej lite. Så himla trötter..
Igår kväll var Sandra hit och då lagade vi frukt i ugnen och sedan kikade vi på en film som hon hyrde "flickvänner från förr" (tror jag den hette) Trevligt att se henne ;)
Sen senare for jag in till stan för att hämta stefan som hade varit på byggmässa hela dagen:P


Idag lördag har ja varit in till stan med syrran som skulle kolla efter gardiner och lite sånt. Mer vet ja inte vad som ska hända, laga maskar å myror till mat:P kvällen blir nog lugn tror jag..


Kul med förändringar

Idag var det en lite lugnare dag på Salongen. Sååå Anna som jobbar där var väldigt sugen på att klippa mig och jag e ju inte sådär jätte rädd för förändringar så det var lite kortare kan man säga.. eller ganska kort faktiskt :P
Känns ovant men ändå skönt att få bort dom tunna slitna topparna. Förresten så färgade vi mitt hår också i en kall brun färg..

Idag känns det som fredag bara för att jag fick sluta lite tidigare idag. :)


praktiken

Det känns bra att fara på praktik nu. Dom e trevliga mot mej å tar hand om mej ;) Får vara med dom när dom färgar å sånt..Ska fara dit om några minuter nu. Jag var och hämtade en perm. docka till skolan igår, pratade även med mina pratglada frisör lärare..



För övrigt: Tråkigt att du lämnade oss men jag hoppas du är på en bättre plats nu! R.I.P


Dag 1

Första praktik dagen avklarad. Nervös som tusan var jag imorse men de släppte när jag väl kom dit. Dom är fem stycken som jobbar på Salongen (frisörsalongen heter så) det är lite nytt för mig eftersom jag e van men en liten salong. Alla hyr stol där förrutom hon som äger stället, så alla har ju sina egna produkter, färger osv Man blir lite förrvirrad men va tusiken det var ju min första dag idag så jag ska väl få kläm på det så småningom.
Jag har iallafall gjort detta: Svarat i telefon, tagit emot bokningar, rengjort två arbetsbord, puttsat speglar, varit med och applicerat färg och pratat med dom alla.
Sen var jag på lunch med Johanna och Pernilla till svarta katten.
Hoppas att jag ska trivas där och att dom släpper in mej i deras system;)
Jag skulle även få ta dit egna kunder om jag villa, bjussa på gratis klippning;) så kom dit vettja, det skulle bara vara roligt! Ni kan ju boka före om ni vill på tel: 19777

Måsta ut och skotta snö idag, jag hoppas det är för sista gången i vinter men inte enligt väderrapporten igår kväll..

just nu tror jag att jag ska baka snoddas!
Sen kanske Stefan kommer hem med en nybegagnad bil idag;)


söndag=jobba

neej det snöar igen!! Jag vill ju ha vår.
Hälsat på min farmor idag, varit till Magique å städat och nu sitter jag å väntar på att Tommie, Mia, Tim och Tilde ska komma. Ska klippa Tommie och Tim, kanske Tilde också om ja får gissa. Det är bra så jag får lite pängar.
Fick en rejäl slant av farmor också idag;) snällt av henne.

Ikväll känns det nog som det blir soffan, måste ju vila upp mej tills imorgon. Jag e så nervös:(

mässa

Var tvungen att tvätta bilen idag så jag fick bort allt salt och annat äckelpeckel som fanns där. Blänker som tusan gör den nu;)
Varit på Bröllop och kalasmässa idag med Birgitta och Emma sen träffade ja Pernilla där också. Ganska bra mässa faktisk även om man inte har bröllopsfunderingar i huvvudet.

Ska bli så jäääävla skönt att slippa skolan i 3 veckor nu!!!
Fast jag har inte lust med praktik heller, men det brukar ju oftast gå bra bara man kommer in i deras rutiner. För er som inte vet var jag ska vara så kan jag berätta att det är på Salongen i stan.


jagvillinteattdetskahända! men tyvärr så gör det nog de snart:(:(


just så

öm i kroppen å huvve hänger int med mina rörelser.. nacken värker å hela jag mår sisådär...
Har inget kul att skriva!


knåda knåda

Just nu e jag i skolan och försöker leta information om balsam.. fasktiskt ganska svår med alla ämenen osv..
Snart ska ja till massören å bli mörbultat igen:( men jag vet att det blir bra efterråt (efter några dagar) så det är bara att bita ihop.
Efter det ska man ju egentligen inte göra någonting så borde fara hem. det tyckte marlene också men ja ska ändå va klar två timmar tyckte jag. Sen ska jag ju jobba också, men kanske ja får gå hem om ja e snäll?
nu iväg till mariebad för massage!!


en torsdag i mars

egenvård stod på schemat idag i skolan. Alice har fixat till mej idag, klippt och färgat TUSEN TACK!! det vart fint alltihopa:)
vart på jobb ikväll igen där tvättade jag några, färgade ögonbryn och torkade lite damm..helt ok..


annars lite smått ;(

Men dom som alltid gör mej glad å får mig att tänka på annat är Stefan och mina kattor ;)


.?..?

cp grejjjj!!! allt som jag skrev försvann å jag tänker int skriva om det...

tråkigt när du är så här mot mej

promenix i solen

Imorse när jag vakanade var jag på riktigt bra humör, det är skönt att vakna med den känslan:) Skolan gick fort idag när vi slutade 2, då for jag till banken å tog ut lite kronor. När jag var hemma kände jag att jag bara måsta gå ut i solen så jag gick ut å gå en sväng. Det var så skönt när solen värmde så;) Hem å städa å diska lite sen kom Erika och Anton över. Han var på riktigt bushumör ikväll:P Full fart på den grabben!!
Imorgon ska jag följa med Stefan till ett sjukhus i uppsala..så är ledig från skolan :D:D

Jag gick ner till sjön och tittade lite idag så jag passade på att ta lite foton.
Ser ni fågeln?? eller har jag livlig fantasi? hmm...











ogillar rubriker

Idag steg jag upp vid 10 käkade lite frulle och sedan for jag in till stan å städade på magique. Sen for jag till saltvik för att klippa Hagman det var ju trevligt att han hörde av sej för det var ett tag sen. Sen villa hans kompis Kuhlman också bli lite snygg i håret så jag klippte han också :P Hem å laga pitabröd och fyllningar sen till syrran för att kippa Anton och Jonas.
Har blitt en rätt så många herr klippningar i helgen ;) bra de!!

Bara så ni vet så har jag inte ätit en enda godis på 9 dagar!!!!
Jag är väldigt stolt över mig själv :D


Jag vill ha vår!!nunununu!!!

Idag har jag för en gångs skull hunit med det jag villa och lite till. Jag har änligen fått bort min huvudvärk och det är skönt!!
Ikväll har jag bakat chokladmuffins som vart superduper goda;)
Stefans bröder har varit här ikväll och då klippte jag Johnny så jag känade en liten slant.


Snälla snö smääält boort nuuuuu

det dunkar i mitt huvve

Lördag morgon och jag kan inte sova men ska försöka vila lite till så att jag kanske lyckas få bort min huvudvärk som jag har haft nu över ett dygn. Hjälper ju inte att ta vanliga tablett så jag skulle borda ta mitt migrän nässpray men det är nog så obehagligt så jag har inte vågat prova. Har haft sånt förrut fast ett annat märke och av det mådde jag skit dåligt av och spydde massor men sen efter det vart det bra. Synd att man måste må jävligt dåligt första halvtimmen och sen först  blir det bra.
Idag ska jag tvätta några maskinet tvätt, skriva klart min faktauppsatts, fara till mammåpapp och låna deras gps, städa upp här lite och kanske klippa anton och kanske johnny ikväll..

Förra veckan hade jag en lampa som började lysa i bilen, det var en mätare som hade fått olja på sig som inte borde få det, så stefan rengjorde den och så var det fixat. Men igår berättade en kund att hennes sons bil hade fått det där problemet och måste lämna in bilen på verkstad. Det vart å kosta 360€!!
Så tack för att man har en händig karl då behöver man inte kasta ut massa pengar i onödan..

Idag fyller Johanna i min klass 18 år så vi säger GRATTIS till henne!!

Vilken lättnad :)

Yes!! jag har fått en permanent modell till mitt yrkesprov. Sjukt skönt att ha det fixat :D:D

Idag började vi 10 eftersom jag valde att skriva svenska faktauppsatsen hemma istället för i skolan. Så nu ikväll har jag försökt hitta något att skriva om och det får bli om Kitesurfing. Får se om jag lyckas få ihop så många sidor vi ska ha bara..
Jag har gjort en dunder inpackning och massage ikväll på Stefan, lyxigt för han ;)
Nu ska jag börja fixa på en present till svärmor.


hej å hå va de går

snart är helgen slut igen den går ju alldeles för snabbt enligt min åsikt. Men trots det har jag hunnit med lite iallafall, igår lördag var jag i eckerö hela dagen för att hjälpa till att lägga in innertaket på nedre våningen. På kvällen stannade vi på kalas. Idag har jag haft sovmorgon och sen for jag ut till eckerö igen med syrran och hennes familj. Och där fikade vi å hade det lite mysigt i vår stuga/hus. Vi har kommit rätt så långt nu och det känns riktigt bra! Sen for jag och jobbade och nu har jag gjort i ordning alla papper som jag ska ha med imorgon.
hejhej


så underbart skönt

åh vilken skön onsdag det är idag, känner mig helt "cool" i kroppen tackvare denna sköna skoldag;) Det började med en liten "föreläsning" om vad SKT group är för något, sedan fick vi gå in i deras försäljningsbuss. Där fanns nu mest hårförlängningar och lite verktyg. (jag köpte inget) Sen hade vi svenska där vi ska skriva en faktauppsatts men jag valde istället att skriva den hemma och for iväg för att hämta ett schwarzkopf paket som alla väntade på. Men det jobbiga är att pengarna överensstämmer inte med räkningen så det är något fel med det som ja måste försäka lösa. Sen gott folk fick vi fara på teater, Fröken Julie. Helt ok men det användes väldigt mycket "gamla ord" så det var lite svårt att veta vad dom menade.. Sen slutade vi och jag for hem och vilade lite.

Efter maten ska jag fara på dubbla jobb..

Och imorgon väntar en heldag med herrkurs i skolan och sedan iväg till saxofönen för att jobba några timmar. Jag ska vara där torsdagar och fredagar efter skolan fram tills jag går på praktik om tre veckor. Ska väl ta några kunder tror jag och hjälpa birgitta förstås..

RSS 2.0