personal middag

Ojoj nu börjar det dra ihop sig till frisör examen. shiiit.
Så underbart skönt det ska bli, ledigt från skolan!! känns som jag har gjort mitt nu i skolan och kommer inte att sätta mig där på ett bra tag. Ev. någon kort kurs men inget mer. Så känns det iaf men man vet ju aldrig.

planerar lite inför min lilla bjudning på söndag, men vet inte vad jag ska bjuda på? och vilken tid alla ska få komma?

snart ska jag bege mig in mot staden igen och på middag med klipp upp till äventysgolfen, tar väl en runda på banorna också :)
Vad ska jag ha på mig??

Detta var ju ett tag sen!!!




tummen upp

Gah allt som jag just skrev försvann.. typisk när man har lite små brottom och egentligen inte har tid med att sitta vid datan.

Nåja det stod väl typ att jobb dagen gick jätte bra och var rolig fast jag var så trött imorse. Det gäller att bita ihop ibalnd.

Jisses vad mina kattor bråkar med varandra nu, måste skilja dom åt lite.. Nemo fick komma i min famn en stund men han hatar verkligen att vara i famnen om han inte själv är på det humöret..
jag fick en bild på han ;P
Bamse e dum med han!!


Nu iväg till eckerö :)
Ha en bra helg allihopa :)

segast

trött trött tröttast idag!!
Det är ju sånt mys väder så att man bara vill ligga undertäcket hela morgonen. Men nää jag ska ju på jobba snart :( Vill inte idag,  är för trött
Dessutom steg jag upp allt för tidigt men jag kan ju inte gå och lägga mig nu för då sommnar jag för evigt idag..

Jo planerna för dagen är då först att klara av jobbet på klipp upp sen gå och käka eller nått. Iväg till Magique och städa. Sen hem och sen kanske jag far till eckerö?? Vet inet ännu om jag gör det ikväll eller imorgon bitti. Men det är väl så segt att stiga upp imorgon bitti så kanske jag nog ändå far ikväll.


I´m waitong for you
I´m thinking of you..


lediga fredagen

mitt hår gillas inte just nu!!!! Hårinpackning är något som sitter i hela tiden kan jag säga er, dag som natt!! Fyfan, jag skulle inte ha gjort så här med mitt hår nu före avslutningen ;( mjööp
Blev ju tvungen att klippa det lite också men skulle behöva kapa en hel del. Men jag kan inte före avslutningen..

Jag har bokat in en tid till en frisör som skall göra mitt hår på självaste examensdagen , iihh. Jag skrev till henne idag att hon får gärna fundera på lite förslag. Jag fick tillbaka att frisyren är redan bestämd, hahah:) Fan vad bra!! hihi
Vi får gära det bästa av situationen bara så är det..

ifall nu vill veta så föddes våran valp igår morse :) goooos :D blir dock en pojke men det får väl gå det också. Man är ju så inställd på att vi ska få en hund nu så jag vill inte vänta till nästa år ifall det blir flickor då. Det blev en flicka nu men dom skulle nog ha henne själva men vi skulle få välja först iaf :) nack delen som jag tycker med pojkar är att dom är så maskulina och "kantiga" och sen har dom snopp :P hah kan jag tycka är lite äckligt men kanske den e liten hahaha??






Idag har jag hämtat Anton från dagis, Lite bus och lek här hos mej. Både inne och ute i regnet.
Sen skjutsade jag hem han och så klippte jag han och sen fick jag middag där och efter det klippte jag också Jonas.
Nyfriserade boys!!

Vaknade av att svärmor ringde och väckte mig :P men hon syr om min klänning så det är förlåtet!! haha måste stiga upp och fara in till stan så vi kunna prova den en gång till. Snällt av henna att fixa, för jag skulle inte kunna göra det själv..





längtar :)

Meen åhh kan hon inte bara ploppa ut sina valpar nu nu nu nu??
Detta är Awa, hon som ska ge oss en valp :) så fin så:) Jag längtar så himla mycket tills vi ska få hem den. Tyvärr tar det ju nästan hela sommaren men hon skulle borda komma ut nu den här veckan eller nästa :) så då får vi komma och hälsa på och kankse välja? Beror ju på hur många tikar det kommer.
Visst e hon ju söt? :)

Awa, Brasiliansk terrirer  (Terrier Brasiliero)

varmt äppel

Lördagen var en bra dag, det började med jobba på klipp upp där hände det en del.
Sen efter det gick jag över till magigue för att städa klockan 4 men då insåg jag att nää fan de här går inte. JAg måste få i mig någon innana jag börjar för jag hade inte krafter kvar efterssom jag bara hade ätit frukost. Så jag bestämde mig för att gå efter bilen som jag har parkerat utanför sittkoffs garaget. Där i bilen fanns ett äppel som jag tänkte käka upp. Jag gick genom sittkoff och stannade till vid nikolaj och dreglade lite på bakelser och smörgåsar men nää nått sånt villa jag ändå inte ha, så jag köpte en tripp för att få upp blodsockret lite. jag hade ju ändå mitt äppel i bilen.
Nå utan för sittkoff öppnade jag trippen och slurplade i mig och tyckte att den smaka konstigt? mm den var ju fan sockerfri hhahah. nåja jag drack upp hela ändå och väl i bilen tog jag mitt äppel.´det var ju kokhett. SÅ det gick ju inte ätt äta förän om en timme då det hade svlanat lite. Jag fick börja städa ändå och i mellanåt tog jag tugga av mitt varma äppel :P hahh

Iväg till Alice sen :)
vi bestämmde oss Julia där och sen kom Jenny dit till oss :) trevligt värre. Sen tog vi bilen och for på lite bus :) hihi mysiga bus =)



tjooohoo

Slirbilder på sasas brassa ute i regnet, haha dårskap i mellanviken!!!








fotooon



När jag ska ut och fota så slutar det alltid med att någon av kattorna kommer, oftast bamse så tar man bara massa kort på dom istället fast jag skulle försöka vara kreativ :P gahh.. Jag kom på att jag kanske skulle ta och sätta mig in i photoshop? så blir ju bilderna ännu finare;) roligt att leka lite, och jag har ju inget bättre för mig ikväll så jag ska fara iväg till mamma efter skivan :P








snajsigt värre


Såhär bra har jag det just nu, ensam ute i solen med en stor kanlbulle i den ena handen och i den andra ett glas cola med isbitar :) hihi lite får man väl unna sig??
SOLA sola sola :) de e ju snajsigt väder.
Om man vill får man komma å joina mej, ensam hela kvällin å nattin :P vad jag vet just nu iaf:P men allt hinner ju ändra

Ordtalka

Åt helvete för svenska uppsats.. SKit på dej!!

Gaah jag har fakta texten klar men upplägget fattar jag mig inte ett skit av.. å inte de andra heller som ska göras för den delen...
Satan vad jag blev irriterad nu dåååå, och irriterad på att stefan kom hem. Stackarn de e ju inte hans fel att jag inte kan skriva och få ner ett enda ord. SÅ tydligen måste de gå ut över han :P Men nu när jag skrev av mig lite så vart jag gensast på bättre humör och bestämmer mig för att ge upp med uppsatsen och kolla på kvittot som jag fick från loppisen TjÄna. Trodde väl aldrig att vi skulle sälja så mycket som vi har gjort nu under en vecka. En vinst på 300€ och då har jag räknat bort bordshyran. :) shiiit de e massa pängar de:) Och en vecka till har vi bordet, men det mesta är ju borta så man kan ju inte förvänta sig sådana summor igen.. Men hon sa där på loppisen att vi har sålt jätte bra och att folk har tyckt att vi har haft bra saker där :) Kul!!

nu hejdå data och Hej Stefan :)

grillade fruktknyten

Jag måste ju ta upp matchen från igår kväll. Även om alla redan har gjort det men.. Som en riktig äkta finne känns det otroligt bra. Då den fina finska flaggan hissades och glada gubbar sjöng nationalsången  för fulla muggar sa jag till Stefan, känner du?? känner du i kroppen hur bra det känns?? Det känns helt otroligt :) Och joo han kände det han också. Ett rus ikroppen..
Jag behöver inte skryta som fan bara för att finska lejonen vann hockey vm 2011 men det var dom värda för dom har spelar så bra hela turneringen och kämpat för det här guldet!!
och nu bara för att dom vann över sverige, visst är det + poäng och bonus och lite roligt att retas med dom som hejjar på sverige.. Men skulle sverige ha vunnit skulle ni ha gjort likadant mot oss finnar.. så kommer det alltid att vara, en kamp mellan tre kronor och finska lejonen.. PUSS PÅ ER HOCKEYKILLAR SOM SPELADE IGÅR. NI ÄR VÄRDA GULDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagen har varit lite sådär kollig med nojjs och irritationer, svartsjuka, matchos, skrytare och allt annat
det blir grillning till middag idag igen. Men med efterrätt också, fruktknyten med vit och mörkchoklad som grillas. mummmmmsssss

Ikväll ska jag samla alla krafter jag har för att ta ut dom på examensprovet imorgon. Två Kanon bra klippningar ska jag göra och visa dom att jag är redo för att gå ut frisörlinjen. Klippningarna kommer att bli så jäklans bra!!! (vet dock att det kanske kommer att vara för kort för att föna herr frisyren men vafaaan) Jag tänker lägga ner min själ i dom här två klippningarna jag ska göra. Först herr klippning på morgonen sen lunch och så ladda om och tänka att man börjar på noll igen och köra på som fan med dam klippningen!! Sen skall allt annat teoretiskt också bedömmas. Men det e jag inte orolig för :)
Engentligen är jag inte alls nervös, Det är bara det att jag känner mig lugn och det kan vara farligt så det gör mig lite orolig ifall jag har glömt bort något.

Oj vad lång, hoppas ni orkade läsa ändå :) Ha en bra kväll


tjÄna

Igår for jag till eckerö istället för att sitta hemma och glo i taket typ. :) Påvägen dit for jag in via loppisen för att se hur bordet såg ut men det var så jäkla mycket folk där så jag smög iväg igen.Jag räknade till 32 bilar på parkeringen. hhoh de bara kryllade av folk där inne. Och visst handlades det från mitt bord också ;) åh mitt playstation var borta, de kommer jag att sakna lite även fast jag inte har spelat på det på flera år men ändå:P Och massa annat försvann också igår :) kul
Jag svängde nämligen in dit igen efter att jag var och städade. Det är ju lixom på vägen hem. Så idag fyllde jag på med rätt så mycket grejjs. En sak försvann med en gång och det var en massagedyna för 70 € det är ju jätteroligt när folk vill köpa :) Jag blir ju helt extas av sånt här!! haha
Men vi ska ha bordet där en vecka till, til den 24 maj.
Hyran har vi ju tjänat in i iaf så nu är allt annat plus :D


Nu ska jag laga ihop en cole slaw för att vi ska grilla till middag, i regnet men vafaaan :)

Finland coh Sverige ikväll... hjäälp Låt inte mitt hjärta krossas!!!

jahaapp??

Ska man orka klä på sig idag? och göra nått vettigt? det är nog tveksammt de... Jag har inte lust med att göra någonting idag, finns ingen ork lixom. Men jag har heller ingen lust att bara sitta vid den här datorn.. Jag vet inte vad jag ska göra idag.. Inget som kräver mycket av mig, men ändå nått vill jag göra. nått nått

första steget är väl kansk att borsta tänderna och klä på sig då?? gaahh

I´m home alone

piss&skit

vad man kan känna sig världelös ibland :( jaa fyyfann ;(
http://duvetintee.blogg.se/images/2010/20060606_ensamhet_1149586086549115_109062341.jpg


lediga dagen

jiiiihaaa det är fredag och jag är ledig :) hur skönt som hellst med lite längre helg. Dessutom tog jag lite längre sovmorgon än vad jag hade tänkt också. Nu har jag precis ätit frukost klart och sen ska jag städa här, och plocka mer grejjer till loppisen, om jag hittar nått :P hah
Sen in till stan och träffa stefan när han slutar :)

jag känner mej lugn i kroppen men ändå så finns det ju massor att göra, varför skjuta upp dom*?? när det ändå inte e så jobbiga saker lixom. Men jag tror att jag villa känna att jag inte behöver göra nått nu när allt är inlämnat för slutprovet.. Meen lite till kämpa på nu alltså

Såå synd att detr inte är fint väder idag ;( Annars skulle det ha blitt picknick istan. Men vi får fika inne på glassbaren istället :)


Nu göra nått vettigt!!!

loppisbord

Vittu saatana vad skönt (om man får säga så) Att nu är allt klart inför slutprovet. Nu återstår bara själva dagen, och två klippningar. De ska väl inte va så svårt?? Men med lite nerver som hoppar så kan vad som hellst hända :(
Bara mina två modeller kommer så är det upp till mig sen!!

Igår var jag till Tjäna och fyllde upp ett bord och en ställning med saker och kläder. Hih det var rätt såå roligt att skyg kika på folk som gick och kollade på våra saker, speciellt de som köpte något också:P hehh
Imorgon ska jag fara dit igen och fylla på med lite små kraffs som t.ex. oanvänd parfym, väskor? skönhetskit och lite annat smått och gott samt en massagedyna ev. dammsugaren också :) Lite tidningar skulle jag också kunna ge iväg.
Bord nummer 3 Det som är rakt fram när man kommer in, och en ställning runt hörnet.


Ikväll var jag och stefan ut och rullade på vägen, vart en vända upp till bengtsböle och sen vände vi :) Skavsår som heter duga ;( får alltid de när jag e ut och åker, liite synd för annars skulle jag göra de oftare för de e så skönt.

Fredag imorgon Ledig och Stefans födelsedag !! :D

sassulina pickilini

snacka om att det har varit dött här!!! ska försöka skärpa mig men jag har inte haft någon lust att skriva helt enkelt.

Jaaa det har nog hänt en hel del sen jag var här sist men varför se bakåt när man kan se framåt?? :D
Lördag idag har spenderats på klipp upp, kul att få jobba lite :) Sen var jag med snällaste alice flickan på stan lite. Sen iväg till sparhallen och fördriva lite tid. In till stan igen och for via mathis hallen för att köpa blommor till mamma och svärmor. In på nästa jobb, magique då alltså och städa i två timmar.
Hem och käka och sen vart det soffan, där blir jag hela kvällen tills jag förslyttar mig till sängen. Liite hockey måste jag se på :) Älskling ligger redan och sover, och det förstår jag!!

Imorgon får vi se vad som händer, nått mysigt med gulle har jag bestämmt!!
Måndag skola och lite plock i lådor och prismärka och lite annat :P
Tisdag lådplockning igen och jobba med yrkesritningar!!!
Onsdag skola och fara till Tjäna där jag har hyrt loppis bord i två veckor. Bord nummer 3
Torsdag Lämnas y-ritningarna in och så lite egenvård, spänanndeeeee
Fredag Stefan fyller år :)

Längre än så planerar jag inte just nu :P Och de där var ju bara lite i stort hur nästa vecka kommer att se ut.
Men jag har ett problem, Jag har fan ingen herrmodell till examens arbete... Någon som vet en herre som vill göra en förändring???? snälla säg till i såfall.. Liiite svårt att göra ritningar på ingen!!! Tack minna D. som ställer upp som dam modell !!! ! !! !!  ! !


RSS 2.0