Fika på film café

Julen har bara susat förbi känns det som. Det har gått så himla fort!!

Det har varit fullt upp hela veckan!! Vi har dessutom blivit bjudna på middag hela veckan, det är bara imorgon som ingen vill ha oss :p haha nu har nu chansen att bjuda över oss:D
Idag ska jag vara på stan med Sandra och sen ska vi se på hemvändarmatchen (ishockey alltså)
Sen middag hos svärmor med båda stefans bröderna + familj..

Förresten så färgade jag håret igår :) men jag har inte tagit någon egopix ännu så ni får vänta!!


Långt hår?

Kul att ha lite längre hår igen :) nu om jag vill kan jag ju ha en lite uppsättning. Trivs ganska bra att ha det, man blir så inspirerad när man kollar runt på frisyrer typ hela tiden. Såhär gjorde jag imorse, en fläta på ena sidan


Sthlm

En lyckad helg men inte så mkt jul stämning i Stockholm. Men vad gör det, det är bara en vecka kvar nu och en 6 dagars jobbvecka!

Helgen har iaf varit bra!! Kort och gott. Vi har gjort det vi känt för och ingen stress hit och dit. Lite shopping, god mat, bad, myst och sovit gott.
Och nej vi har inte förlovat oss!! Haha alla tror det :)
Hämtade yGizmo skrutten från saltvik och sen hem till kattorna.
Skotta snö och elda i spisen, ungefär så blev väl kvällen..


Just det ja..

Jag har längtat läääänge efter just den här fredagen :) jag har tagit ledigt för att jag och Stefan far till Stockholm idag och vi ska vara där hela helgen = två nätter på hotell:) jihoo
Uppe med tuppen för att jag ska hinna med allt före.
- till stan, fixa bilförsäkring och ny ägare papper. Jepp jag har köpt bil, eller vi har :)
- till lemland
- till saltvik där Gizmo blir över helgen
- till eckerö och kanske börja packa?
- färjan går 13.30

Fan vad gött det ska bli:) :)


+

Gillar inte att vara ensam ikväll, jag har sååå tråkigt!!
Snart ska jag gå ut och gå men det är det att Stefan håller på och plogar vägen och tar jag ut Gizmo springer han dit och är antagligen bara ivägen + att han skäller på traktorn!!
Därför är vi inne och har tråk..


Sjätte december

Denna dag betyder ledig :)
Planerna var att jag skulle bege mig till lemland men kände att nää det är ingen panik. Så vart i eckerö och skottade tung jävla snö :P promenad med Gizmo och då såg jag en stor äcklig spindel mitt på vägen, jag tyckte lite synd om den faktiskt!!
Sen har jag väl typ gått och tomtar på för mig själv. Nu lagar jag mat men väntar på kött leverans (Stefan) :)
Jag skulle göra min egna snygga advents ljusstake men det såg fördärvligt ut så ni får en bild på hur enkelt det vart till slut. EN tomte har vi int ens den får vara i fred. Den satt i fönstret men Gizmo tyckte inte att den sku vara där. Nåja han förstör inte men han vill gärna sno den... Han e en tattar unge.


Turnisse var är du?

Jag ramlar/kanar/druttar ner för vår trappa från övervåningen, slår huvudet i bilen, klipper mig ordentligt i fingret och får parkeringsböter för att jag glömde min bil.

Vad är detta???

På tal om det sista så började jag 11 idag men for in till stan tidigare för att hinna före till posten och magique. Jag parkerade på citylivs, gjorde mina två ärenden och GICK till salongen?? Why?? Vet icke!! Jobbade typ 4 timmar och gick ner på stan igen för att jag glömde göra en grej, gick tillbaka och jobbade. När jag slutade gick jag till parkeringen där jag har min bil på dagarna.. VAR FAN E BILEN?? Hahah två sekunder senare aahhh just ja den kanske vart kvar nere på stan?? Mm bra Sassa!!
35€ för min glömska idag


RSS 2.0