wihaa

Oj vad skönt att sitta med datan i famnen och skriva, jag har nog inget vettigt att skriva men fingrarna bara sprättar fram på tangentbordet :P sällan man gör inlägg via datan nu.

Idag har jag haft lungt på jobbet men det var väl tur det förståss för vår data pajjade så jag lämnade den till service och hämtade den när det var klar några timmar senare :) usch vad vi blir handikappade när datan int funkar på jobbet. Det är väl den enda nackdelen med att ha hela bokningssytemet via datan.. nåjaa vi överlevde ju de med!

Jo jag är alltså i lemland nu ikväll och inatt. Jag är för seg för att börja städa men jag måste försöka få bort svartmyrorna som har flyttat in i vårt badrum. :( hmmmf  äckel myror ni ska bort!!
Jag tänker inte städa hela badrummet även om det är i stort behov av det nu men jag tycker klockan är för mycket för att börja med nått sånt projekt.
Kalla mig latmask om ni vill!


Onsdag

Ledig mitt i veckan, är ju rätt så skönt det med:)
Inte så fint väder verkar det som vad jag ser genom fönstret och hör att det blåser. Så blir en inne dag med städning tror jag. Så kul tänker jag ha !! Men kul att ha det gjort sen. Det är int så jätte mycket att städa men det finns ju alltid nått. Mest kaos är det i mellanviksstugan men det får vänta lite till..

Varför är man int trött när man fick chansen till sovmorgon?

Jag och Nemo myspyser i sängen


Fett najs

Just nu sitter jag på balkongen tillsammans med min pojkvänn och njuter med mousserande vin och jordgubbar. Sååå skönt
Solen skiner och jag känner mig så nöjd


Tromborg spakväll

oj nu helt plötsligt är det helg. Fredagen börjar dra sig mot slutet iaf för mig känner jag. Jag har jobbar sen klocka 9 imorse och fullfart hela dagen, kul!
Klockan 6 droppade det in gäster till salongen som skulle få en tromborg spakväll hos oss. Vi ordande en tvätt med inpackning, ansiktsrengöring med lätt massage, föning samt frisyr och en makeup. Vi bjöd på lite bubbel och plockegott :) det var en väldigt bra kväll tyckte jag. En kväll som vi ska utveckla på vår salong!


Upp och jobba lördag morgon, jag ska få göra två uppsättningar :) kuligt

mer bilder kommer nog upp imorgon

jag ska sova hemma i lemland inatt ensam, och dessutom glömde jag min favvo kudde :( nåa jag lär väl slockna ändå tror jag.




Nu

Är det väl på tiden att jag gör ett i lägg va?
Vi är i eckerö alla dagar nu och myser i kvällssolen:)
I helgen fixade jag ihop ett blomland som ni ska få se bilder på.
Allt flyter väl på som vanligt tror jag


Stolt

Härrijisses vad jag känner mig duktig ikväll :)
Först var jag ut och gick med gizmo 3 km
Sen efter en timme drog Stefan med mig på en jogging runda. Den vart 3,8km lång och jag sprang hela vägen :) vilket är duktigt för att vara mig. Kanske det är lite för er men det är länge sen jag har sprungit så långt utan att måsta gå!!!!! Så jävla stolt över mig själv.
Stefan vart ju int alls trött så han sprang ännu längre sen och i sitt tempo:)


Agility bilder

Från i tisdags

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_202062125.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_202062125.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_202062176.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_202062176.jpg" class="image">


Joo


Så här blev det

I vårt badrum

Jag e helt nöjd, ser lyxigt ut men samtidigt mysfaktor;)

Lite små fix ännu kvar men det tar vi en annan dag!!


Fördelning

Fredag kväll:)

Jag bakar kakor som vi ska bjuda våra kunder på och Stefan är i eckerö och snyggar till dikena.

Jag ska jobba extra imorgon så efter det far jag ut och plockar/fixar med det som jag köpte:) Wii hoppas det blir fint!! Annars blir jag arg..

Kikar på hockey och budar lite på Ålands köp och sälj

 


Feja

Hej på er!
Idag Passade jag på att fara runt på stan och kikade på inredning :) ojoj vad mycket fint jag hittade
Jag var mest ute efter nått till nya badrummet. Efter att jag hade farit runt i alla butiker hittade jag min favorit butik. Dit skulle jag kunna flytta:) jag skulle kunna ha massor därifrån, NYA FEJA sååå himla fina saker där. Och ganska bra priser också faktiskt

Grejjor jag köpte på feja


Altanen

Det har varit väldigt skönt att vara lite extra ledig dom här dagarna:) fast jag jobbade ju i måndags men blir ju ändå kort vecka!
Toppen väder och jag har varit ute och donat på lite och det känns i ansiktet nu, röda kinder och näsa.. Äntligen lite färg!! :)
Altanen börjar snart bli helt klar, den ska endast oljas på " locket" till nu.
jag har bestämt att vi inte ska ha nått räcke, iaf inte till en början

Ett skåp på altanen vart det också : p


RSS 2.0