fan Sassa läs på prov nu!!

Varför är det så himla lätt att fastna vid datan när man absolut borde göra massa andra saker? som t.ex börja läsa på skulpteringsprov??
Jag har just kommit hem från saxofönen och magique. Och i skolan idag hade vi stil & form prov, svenska, hårvård och service och företagsverksamhet. Full fart bara

Imorrn e de kunddag och då ska ja slinga håret på en tjej som jag aldrig har träffat men hon e ändå min "stjärnkund" spännande :)

Mitt horiskop vecka 17 (enligt facebook Brukar stämma ganska bra)
När fullmånen faller i ditt tecken på onsdagen kan du mycket väl komma att upptäcka att du utsätts för ett visst tryck i förbindelse med dina relationer till andra, särskilt sådana där det har förekommit missämja eller fiendskap de senaste veckorna. Sådant som rör yrkeslivet eller en föräldraroll sätts också under lupp. Att du är den som är bäst rustad att fatta beslut hindrar inte andra från att svinga stridsyxan. Men det finns också goda indikationer på att en person du älskar kommer att bidra med skoj, närhet och lycka i ditt liv, och utsikterna är utomordentliga för åtminstone en harmonisk relation. Det är en komplicerad tid för relationer, men en del gamla problem kan också lösas.

Det vart tomt i bokhyllan

Helgen var lyckad med kalas och jävligt mycket smörgåstårta :)

Ny vecka väntar med 3 prov och förhoppningsvis något kul också. Jag letar herrmodell som bara tusan till nästa måndag också men alla verkar vara nyklippta.. sabla otur man ska ha då.

För er som inte vet så har jag lånat ut Goje och Mimmi till syrran ett tag och fåglarna tyckte det var skit kul för dom har inte varit tysta en minut heller.. haha..

Nemo min lilla myspysare


massage dag

Bamse slirar runt i huset efter laserpenna pricken hhah han e så söt..
Idag har jag fått indisk huvudmassage av sandra i  klassen super skönt jag ryste i hela kroppen. Men sen efter skolan var jag till en riktig massör för att bli knådad. Det var inte lika skönt kan jag säga men ändå så är det. Hårt som sten var axlarna och ner mot skulderbladen och nacken var lika hård som vanligt.

Lugn fredag men imorron kalas och kanske utgång

kalaasklister

Fasen det verkar som om jag klistrats fast vid datorn ikväll. Jag satte mig här från början för att jag skulle göra en läxa men whatahell jag orkar inte!


nu ska ja se på sveriges värsta bilförare
tjao å natti

shake it baby

började dagen med ett pass Bodyjam, jag var lite skeptiskt till det innan jag hade testat men det var faktiskt kul. Jag erkänner att jag såg rolig ut men de bjuder jag på det var ändå första gången jag testade det. Bodyjam är ett danspass med rätt sköna moves där man får släppa loss men samtidigt få kordination och kondition. Det var så kul och jag koncentrerade mig så mycket så att min huvudvärk släppte för ett tag. Men den kom tillbaka idag när jag hade min kund.. :( trött på att ha huvudvärk nu eftersom den har suttit fast i mitt huvud sen i tisdags.. Tur att jag ska på massage imorgon!! Väl behövligt

Nu ska jag gå ut för att få lite frisk luft

Ha det bra allihopa :)


En tråkig kväll som blev händelserik på många sätt!

Yrkesprov stod på schemat imorse när jag vaknade. Blev lite nervös och fick ont i magen:P Drog igång redan klockan 8 imorse med en permanent. Och det gick förvånansvärt bra, jag rullade snabbare än vad jag trodde att jag skulle göra och spolarna satt bättre än förra gången. Tajmade fixeringen bra också så att det inte vart lockigt i luggen:P Jag är nöjd med dagens prestationer. Resultatet vart en 5:a
Sen skulle vi göra ett expriment på en docka, jag förklarar någon annan dag.

Vi vart tagna på bar gärning ikväll när vi såg på tv. Då kom tv licens gubben å bad oss betala 220 € hejåhååå vad dyrt...


hihi såg när polisen slira fast sej med majjan.. vilka amatörer dom vet ju int ens hur man ska göra när man sitter fast:P en annan polisbil fick kämpa för att dra upp dom.

börjar bli lite nervös inför imorgon

Denna dag har gått snabbt, jag har väl inte gjort nått speciellt egentligen. Varit i skolan som vanligt sen när jag kom hem slocknade jag på altanen en timme, in å laga skink paj till middag. Ikväll har jag suttit med lite papper inför Yrkesprovet imorgon bitti. Permanent!!!! Jag ringde till min modell och påminnde henne men jag måste ringa imorgon bitti igen för att hennes väckarklcocka har gått sönder:P
Klockan är redan nio och jag har lovat mig själv att gå i säng tidigt ikväll men jag e inte alls trött så blir nog uppe ett tag till.
blir min modell så här lockig imorgon har jag misslyckat!! heh hoppas inte på de

nu kommer våren

Helgen är snart slut igen! jag förstår intvart tiden tar vägen? På fredagen grillade vi kycklingspett och sparris till det hade vi grillsallad, kall sås, grönsallad och vitlöksbröd och en flaska rött. Jag börjar faktiskt tycka om vissa röda nu. Till efterrät hade vi glass, banan och chokladsås. mumsmums..

Lördagen for vi på vårmässa vilket var helt värdelöst. Så i stället for vi till Tommie å mia i saltvik som bjöd oss på middag;)

Idag söndag har jag varit å städat på Magique och börjat tvätta fönster där. Sen när jag kom hem satt jag mej ute på altanen å skulle göra lite läxor men istället så somnade jag i solen. SÅ läxorna e fortafarande ogjorta. Efter maten for jag å stefan på en söndagstur med bilen och vi hamnade på herrön, herröskatan. Tyvärr så hade jag kameran hemma så jag har inga bilder att visa. Vi var upp i tornet också å kikade:P
Nu e vi hemma å kanske jag skulle göra mina läxor nu då? eller så diskar jag? hmm borde ju vara bra om jag gjorde både två men för se vad det blir.





16.4.10

Äntligen är det fredag!!! Helg

TVå timmar kvar i skolan, jag tor att vi ska börja med makeup. Vet int om det är min grej? Tidigare idag har jag lärt mig görSe hela bildena indiskt huvudmassage.

Ikväll blir det grillning å vin :D ser framemot det, synd bara att solen inte skiner..

Efter skolan å handla lite sen direkt hem :)




hur fejk är du egentligen?


inte min dag idag

å neej jag håller på att bli förkyld.. neeej jag ska inte bli det!! Måste vara frisk på tisdag då vi ska ha yrkesprov i permanent. Jag gjorde en rullning på min modell idag och det gick åt pipsvängen. Det tog alldeles för lång tid och spolarna villa inte hållas i. Men jag skyller på att det inte är min dag idag för allt som jag har rört i har jag tappat eller så har det gått sönder.. fummliga jag.

Ikväll har jag varit på en tur till Lumparland för att jag skulle vista stefan ett kite ställe. Gjort lite läxor och sen var mitt huvud snurrigt.

Tror att jag ska gå å lägga mig snart ska kika lite på sveriges värsta bilförare först...


Hurtig

lunch igen men den här gången en äcklig köttgryta men okokt ris. Idag har vi gått egenom en planerings lista på vad vi ska hinna med innan vi slutar skolan och jag kan säga att den var fullsmockad med prov, prov och kurser.
Vi kommer att ha flera prov samma vecka flera veckor i rad.. och jag känner redan nu hur trött jag kommer att bli..

Igår när jag kom hem käkade jag plättar som stefan hade lagat, riktigt goda:) sen slocknade jag en minut i solen på altanen vilket var helt underbart jag skulle ha kunnat ligga där hela kvällen. Men i stället måsta jag iväg till Kea och handla innan dom stängde. Hem å diska och sen bakade jag kolakakor som vart en besvikelse för dom smakade ingenting... Sen hör å häpna jag var ut och joggade och gick enligt ett schema i en tidning som jag ska försöka följa:P

Nu måste jag lämna datasalen..


back in school

just nu har vi matrast och jag har smällt i mig stekt fisk, kokt potatis och en kall sås helt ok faktiskt.
Tillbaka i skolan igen då å samma sak
bläää
Jag hoppas på att vi ska få sluta lite tidigare idag så jag kan fara hem å dona på;)
Jag vill ut i det fina vädret å mysa i solen





helgen börjar ta slut

Söndag igen vilket betyder att jag ska fara å jobba. Jag har även tvättat bilen både in och utvändigt (blänker som säätan), tvättat och gått med lite sopor och gjort lite andra små grejer.
Det är så skönt att vara ute nu när våren äntligen börjar komma å alla kattor och fåglar börjar bli knasiga;)

Bamse gick genom isen, den token!!




Då var det över

Avslutade praktiken på Salongen igår, tråkigt att 3 veckor gick så snabbt. Jag skulle nog kunna vara där lika länge till tror jag. Nu på måndag ska jag på en försäljningskurs hela dagen vilket jag tycker ska bli ganska intressant. På tisdag är man tillbaka i skolan igen vilket jag inte ser så mycket framemot till en viss del ja men mest nej..


Idag har vi varit på begravning som e sååå himla jobbigt..



Å stefan stackarn som hoppar på kryckor efter operationen och är nu sjukskriven i 3 veckor


Jag älskar att ta svartvita foton;

snabb spolar bakåt å frammåt

hoppsan här var det länge sen jag var.. Jag har helt glömt bort bloggen för jag har varit så upptagen med annat bla. praktiken, visning, party, jobb, påsken och trötthet.
Näst sista dagen på Salongen var det idag och dom här tre veckorna har gått sjukt fort! Roliga och lärorika veckor har det varit. Idag har jag t.ex lärt mig sätta i hårförlängningar, jag fick göra det helt från början. Limmade i nästan 3 paket, pilljobb som tog ca. 3½ timme. Gjorde det på Anna som jobbar där, snygg vart hon;)

Jag bjussar på lite bilder


RSS 2.0