sverige imorgon då

GRÖNALUND för fan!!! imorgon
ska bli skit kul att åka massa och äta sockervadd
Synd att man är förkyld men jag kanske glömmer bort det imorgon när jag väl har kommit dit

jag har verkligen fått jobbat dom här två senaste dagarna iallafall. Rätt kul bara det blir bra klippningar och kunderna blir nöjda :P


lemlands kväll

snacka om att ha semester ifrån en data i sommar iallafall. Det är rätt skönt faktiskt! fast i bland saknar man den också ;)

jag jobbar på som vanligt på saxofönen och på vårt bygge. Däe händer det grejer just nu, stefan håller på att monterar upp köksskåpena för tillfället och jag har ingen aning om hur det ser ut:P Sen har vi målat alla väggar klart och snart taket också.

Inget rockoff har det blitt för mig iår :P får se om ja lyckas gå en kväll men troligtvis inte för imorgon kan jag inte å på lördag ska jag till Grönan och åka karusell :D  och jag går inte på Dileva!!

imorgon kommer Birgitta tillbaka från semestern och Emma ska gå istället två dagar. det e roligt att jobba med Emma men det går säkert bra med birgitta också det var länge sen ja var ensam med henne å jobba. Jag lär ju få rätt många kunder imorgon och på fredag kan jag tänka mej.


Natinatti

dålig uptate, ja vet!

den här veckan har jag varit ledig från saxofönen. jag måst ju säga att det har varit förjävligt skönt. Jag och stefan har tillbringat flera dagar ute på sjön och en massa sol och bad :) men även har jag målat lite också.
I fredags for vi ut till föglö till min mammaochpappas stuga där vi har stannat hela helgen. Jag har int badat så mycket på länge som jag har gjort nu. på lördag dag kom min mormor ut till stugan i föglö och sen kom även syrran, Jonas och Anton ut. Klockan två for vi på släktträff för att träffa kusiner med mera. Det var roligt att prata lite minnen och se dom igen. och jävlar vad jag hade släktingar som jag inte visste fanns:P fast alla var int ens där, hohoh å de var bara på mammas sida. Det bjöds på bål och hembränt, vin, konjak och younameit.. skit roligt hade jag iallafall!! sen när drickat var slut och natten kom for vi till våran sida av holmen och sen till min moster där festen fortsatte ;)

Nu är vi hemma i mellanvik den här natten och sen bär det av till eckerö igen och jobbet kallar.

Förresten så var vi till sverigen i onsdags, handlade hem en hel del. en jacka, löpskor, 2 jeans ett par shorts och en t skjorta. hmm det var något mer också men minnet sviker. men också två bänkskivor som stod överst på listan.

det finns hundratals bilder på kameran från helgen men tyvärr får ni se några lite senare eftersom jag inte har  lagt in dom på datan ännu.

NJUT AV SOMMAREN!! :)

sommar och sool

det rullar vidare på jobbet men står lite stilla på bygget. Det är så mycket annat som kommer ivägen hela tiden, oftast bra saker nog men ändå.
Det har blitt en hel del kite dock inte för mig men troligtvis på lördag blir det premiär i vattnet med draken ;)

wihuuu nästa vecka är jag ledig :) det är också stefans första semestervecka så den ska vi tillbringa tillsammans så mycket som möjligt. om det blir fint väder ska vi kanske köra eckerö runt med snipan och tälta på någon holme och jaaaa vara mycket på sjön :)

Jag har varit väldigt dålig med kameran dom här veckorna men lite bilder har jag.


mmm tacos på Töllingarna men Moa och Stefan


midsommar grillen ;)

Degersand en blåsig dag. stefans har ju halva den här stranden deni;)

hemma idag från jobbet

migrän så att de hoppar ur munnen på mig:(  kan man säga så? migrän +  att jag mår så himla illa så att alllt jag äter kommer upp igen. och det är inte trevlligt. Så vart inget jobb för mig idag så hoppas dom klarar sig utan mej.
Så typiskt när jag hade sett framemot kvällens partaj.
jag får väl ta igen det imorgon kväll då stefans jobb har firmafest å vi ska till Åss å käka..

det är svårt att skriva idag när jag är så himla skakis.

skärp er NU.

jag bara måste göra ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. som ni märker så e jag hemma!! =)
hemma i mellanvik =)

Just nu så bara sprudlar det i kroppen av glad energi efter en vinst i korpen. vi (systembo-laget) mötte top noch och vann med 3-2 :) great feeling.
Men jag insåg någonting ikväll när jag försökte springa runt där och låtsades att jag fortfarande har har kondis och tro att jag fortfarande ligger på topp. när bollen skottades in i magen på mig hårt som fan så vart det en mjuk landning för bollen :P lite väl mjukt.
Varför peppar ni int mej på att fara ut på en länk??? hur ska kondisen annars förbättras? skärpning nu fan!


nattinatti

RSS 2.0