oppdatering

några bilder på Gizmo, dom två första dagarna hos oss :)
Har icke nyare, kameran är i eckerö....
Det går bara bra med lille skrutten, han hör redan när man visslar på han och när man säger hans namn :) inte alla gånger men dom flesta:P
och när vi ska sova ligger han och myser med oss, hellst ska han sova på vårat huvvud eller med på kudden. Gärna så tätt intill oss som möjligt :)
I fredags då det var sådär jätte varmt, badade vi och Gizmo kom också själv ut i vattnet.
Han har tydligen redan växt på en vecka så att det syns säger folk ?? Men han är ju fortfarande pytte liten :)

Helgen har varit super bra
- Fredag var jag ledig = jag, stefan och gizmo till stan och uträtta ärenden. till eckerö och badaaaa sen barnvakt.
- Lörddag jobba till 14 sen till eckerö och umgås med stug folket där, spela spel, kubb och pil och lite smått kuligt
-Söndag Jag och gizmo intar filten på altanen, solar och läser kalle anka
-Måndag jobba och till Lemland för att fylla på klädförrådet och annat som skall göras. HÄmta H&M paket =)
-Tisdag jobb och till eckerö
-Onsdag Sverige med Stefan, ikea och allt i uppsala kanske köpa matbord+ stolar, badrumsinredning, mattor och massa annat dyrt. Hejdå pengar!!!
-Torsdag Jobba långis, kolla korp om jag hinner
-Fredag HEJ LÖN =)





rus i kroppen

shit kompis det går bra nu :)

det är som jag har ett lyckorus i kroppen :) Vet inte vad det är men allt känns så bra, det går bra och ja det känns som jag skulle kunna klara av vad som hellst i världen typ? Nja kanske inte men iallafall känslan i kroppen är på topp!!!!

kul dag på jobbet igen :)

Har inte sett Gizmo och Stefan idag heller :( Saknaaaar!!

Fick veta en grej idag som gjorde mig så glad

duktig vovve

And the name is.... GIZMO på vår valp :) Han e helt bedårande söt (för lat just nu för att kopla in bilder) ni ska få se såsmåning om :)

Allt har gått bra med han, redan första natten sov han som en stock, det var vi som var vakna och oroliga över han :P haha och han lyssnar lite när man visslar på han och han vet redan vem han tillhör när vi är med andra.
Igår (hans andra dag) var vi ett gäng på degersand, med ungar, hundar och vuxna och gissa om det inte var en liten charm kille som drog åt sig all uppmärksamhet. Sen sover han massor och äter bra :) och busar!!!
Inatt ska han sova med stefan i eckerö :P
Så jag blir ensam,  och det värsta e att det har börjat åska.  hatar åska. lite rädd för den jooo...

jätte rolig dag på jobbet :)

Hoppas på en bra vecka :)


=) happy face

Fredag, en bra dag på jobbet, lagom tempo för min del och det flöt på bra :) + att sandra kikade in där när jag hade en lucka över, mamma var också in en sväng idag :)
Massor massor som kom in på drop in
vi var endast 4 frisörer och henrika i receptionen, skönt att vara lite färre, hela salongen blir lugnare. roliga gänget som jobbade idag :) + att dom är så himla hjälpsamma om man behöver hjälp, dom tar sig alltid tid att hjälpa mig  fast dom har kunder :) snällt av dom!!!!



SNART FÅR VI SÄLLSKAP :)
VALPEN!!
gud så roligt det ska bli, och stefan är så himla extas över det och längtar otroligt mycket efter den och då blir jag också så himla glad :)
Visst kommer vi att bli galen över den också säkert?? inte e dom ju världens änglar hela tiden när dom är valpar..
Och folk säger till oss, "ojdå nu blir nu bundna, och inte kan göra nått" Varför sku de vara så?? Klart att vi måste vara hemma med den nu när den e så liten, det är ju självklart att man ska vara hemma med den då ju !!men sen ska den kunna vara ensam också någon timme + att vi har många som vill vara barnvakt till den :) och den ska få komma med på allt möjligt.

Gissa om det kommer att komma upp bilder på hunden??

Lascar

Billowhiz Lascar heter våran hund:) Billowhiz är kennel namnet och Lascar är en vulkan i chile. Det är namnet på hunden men vi fick självklart döpa om den om vi villa.
Vi har inte bestämt oss ännu om vi vill att den ska heta Lascar eller om det blir nått annat. Kommer inte på nått annat fint namn. Jag tycker ändå att Lascar e ett ganska fint namn ändå? Låter det konstigt???
Ge förslag om ni vill :)

Vi ska hämta han på lördag klockan 12 :) shit vad spännande och roligt samt också ovant och lite pirrigt..

Igår då så var vi dit för att kolla på dom en sista gång och bestämma oss för vilken vi villa ha, Han med prickarna (Lascar) kom fram till oss så fort vi kom dit :) men vi velade ju med en till men vi bestämde oss ganska fort att det skulle bli "pricken" och Carola sa till oss att den skulle passa oss bäst. Den hade en sådan personlighet att vi skulle funka bra tillsammans sa hon. Den skulle bli perfekt till oss. Kul att hon också tyckte att det var ett bra val.

Igår natt var min gullrumpa hemma och sov, men nu e jag ensam igen :(

Lång dag på jobbet idag och jag har gjort den ovanligaste klippningen någonsin jag gjort, Lite weard om jag själv får säga det.. kul ändå att få göra lite ovanliga saker.. men hon villa ha det så och hon verkade nöjd.. Det går inte at förklara frisyren heller. tyvärr..
ska försöka förklara


Tänk er typ en sådan här frisyr men Låååånga polisonger lite längre lugg men snaggat uppepå, kort i nacken och färgen är grå men färgat bak på virvel och i luggen men brunt
Svårt att förklara men jag försökte. Måste bara då det var en så ovanlig frisyr..
Nämner ju såklart inte något namn eller så



Farmor

när jag var ut och gick ikväll, villa jag gå till farmor och farfars graven. Nu börjar det växa gräs där men stenen saknas fortfarande. Kändes som det var nått som drog mig dit, när jag kom hem kollade jag upp vilket datum det var farmor dog. Och jo exakt 5 månader sen idag ;(
12.2.2011 Att tiden går så fort, kändes som det var typ 2-3 månader sen..
Saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar
Hon betydde verkligen mycket för mig när jag var liten


Buketten längst ut med rosa blommor var från oss
" vila i frid Farmor"
Erika o. Jonas,  Anton,  Susann o. Stefan
Jag kommer ihåg att jag skulle läsa upp det i kyrkan men jag klarade inte av det för att jag stört grät, så Erika måste göra det i stället. Tur det!
Och ute vid graven när dom hade hissat ner henne och jag skulle släppa ner min ros och säga ett sista "hej då" så himla tungt att göra det. Bara för att jag skriver om det nu så rinner mina tårar ;(



FÖrlåt för att jag inte skirver om något roligare, hon har varit så mycket i mina tankar på sista tiden..


dark hair

idag har det vari rätt så lungt på jobbet faktikst, skönt med sådana dagar ibland också :) jag har satt färg i sofies hår och camilla färgade mitt hår idag, blev mörkt. äntligen!! lite väl mörkt men det är ju bara några tvättar sen far det ur lite av det + att det är lite ovant. Skulle vilja klippa mej men måste hålla mej lite tror jag :P



kvällens planer var att jag skulle spela volley med ett gång men så vart det inte, så e nu hemma och tvättar i min nya maskin, ska ut och röra på mig, kanske ta itu med roddrummet och alla dessa grejjor. Men nu först iväg till mamma och hämta en mysig korg till hunden :) DET NÄRMAR SIG!!


ibland blir jag så himla osäker :(


lördag, söndag & måndag

ny vecka, nya möjligheter? är det inte så?

Min helg har varit great :) lite jobb och lite sommarkalas och lite strand och lite bad :) bra blandning som jag gillar!!

igår kväll gick våran tvättmaskin sönder men nu har vi en ny som vår hyresvärd just var och "installera" så jag har tvättat en tom maskin ikväll, det stod att man skulle köra den tom första gången så de gjorde jag faktikst. FÅr väl tvätta imorgon. Den känns lyxig :P

Just betaldade jag tre räkningar och insåg att hmm det fanns lite cash där så stunden efter gick jag in på hm.com. OJDÅ!!! hmmf beställde hem grejjor för 250€ wuupps, Menjag kör på den stilen att jag skickar tillbaka massor och betalar för det jag behåller. I slutändan brukar det inte bli lika mycket.

Nu har stefan semster, vilket betyder att jag är gräsänka (ett så förbaskat fult ord) så småningom ska jag väl fara dit ut också men inte den här veckan iaf, Han måste ju få jobba ifred nu innan valpen kommer. DÅ blir det nog ändå inte så mycket gjort på huset för han ska ju vara hemma med den.

(gjorde en grymt snygg sidecut på jobbet idag) Coolt



sexy foot :P

vad lycklig man blir i kroppen när ens kunder blir jättenöjda och man ser hur dom lyser upp med blicken och tackar för klippningen :) Dom e guld värda, det är dom som gör att man vill fortsätta och att man inser hur viktig man är för dom!!
Jobb imorgon också och sen sommarfest :P kulkul


Idag köpte jag två tå ringar :P superfina, jag tycker det är skit skitsnyggt med tå ringar och fotlänkar, lite sexigt ju! eller?? eftersom jag har korta knubbisar till föttter så tyckte jag dom kan pimpas upp lite, lite lack på till bara så :P






det närmar sig

härrejisses vad varmt det är.... gah int kommer man att kunna sova inatt när det är så här fruktansvärt vartm inne. nästan 28 grader, hyuujj

Ikväll har jag jobbat till 19 och hem sen direkt och iväg till carola för att titta på valparna en gång till :) nu har vi nästan bestämt vilken vi vill ha, det står iaf mellan två st. Men svårt att se deras beteende också.. oavsett vilken vi väljer blir det nog bra :)
Efter nästa fredag få vi ta hem den när vi vill :) ojojojoj


Fan vad svett jag luktar (m,y,s,i,g,t va??)))))



Skit på dej jävla capricciosa :P

sömstuta

Godmorgon bloggen!

Sovmorgon ändå till klockan 12?? vad hände där egentligen?? nåja skönt som fan men nu lär jag väl vara trött och slö hela dagen och ikväll är jag piggelin :P
N har jag iaf ätit frukost och ska bbörja skriva en handlingslista, sen ut och jogga lite (fan vad taggad jag är) Sen hopp i ducha och ha inpackning i huvvo och städa som en dåre(lovade stefan att jag skulle städda, fan också haha) Sen handla  och laga mat.

Kasnke jag uppdaterar igen mellan städandet? vem vet...
DEt är ju tråkigt väder så jag vill ju ändå inte vara ute så mycket idag.


nu är jag här igen

ja, livet knallar väl på som vanligt :)
Var på gröna lund i lördags med stefan och hans bröder + familjer, riktigt kul :)
Annars har jag väl inte så mycket nytt att berätta?
På jobbet går allting bra, på huset går allt bra och jag känner mig bra :) haha


Imorgon är jag ledig, skönt att va det också mitt i en vecka.. Återstår ju att se hur vädret ser ut men det ska nog städas upp här hemma och sovmorgon ska jag ha :P Kanske baka snoddas? och jaa dagen går nog ändå. Sen på kvällen tror jag att jag ska komma med och hejja på stefan korplag =)

Beach look 2011

RSS 2.0