Utställning

Så småning om ska vi traska ner till eckeröhallen och ställa ut Gizmo :) Hooh matte börjar ju bli lite nervös faktiskt. Tur som fan så är det en annan som ska gå med han och det är jag jätte glad för!!!
Jag är för vilsen när det kommer till sånt här..

Han ligger och taggar stenhårt!!


Tidig lördag

Väntar på att få fara på jobb ungefär...
Vet inte varför jag steg upp så tidigt!

Idag är jag ensam på jobb:(
tråkigt!

När jag kommer hem vid halv 3 tiden bär det av ner till eckeröhallen för att kolla läget på hundutställningen, imorgon är det vår tur. :p


Sep. 27, 2012

Slutade lite tidigare idag för att gå till magique och kolla på snygga arbetsskor men hittade inga:( eller ko men dom hade allt för hög klack och det orkar jag inte stå i hela dagen heller!! Hittade inte några på zoo heller!
Tror att jag beställer någonstans ifrån istället..
Sen var jag till feja och kikade lite och då hittade jag nog en del men jag fick hejda mej lite. Men jag köpte en vit orkidé och tre ljus prydnader, dom va fina tyckte jag!!
Jag och Stefan var ut på lite över en timmes promenad i skogen med Giz:)


Höst rusk

Det är ju rätt skönt att ligga i sängen och höra hur regnet smattrar på taket :-)
Igår var det också en perfekt dag för att fara till mariebad och simma längder och sitta i bubbelpoolen före man for till jobbet.. Kul dag på jobbet hade jag!! Det gick fort också jag vet int riktigt vart timmarna tog vägen.


Fint ute

Det är en fin höst dag idag faktiskt! Skön luft ute fast jag e nog mest inne ändå:p men jag har varit ute och cyklat så Gizmo har fått springa lite och sin har vi också promenerat lite.. Jag skulle kunna vara ute mer men jag känner att ja måst städa inne idag!
Snart ska jag äta lite för att sen fara på cirkel core och svettas lite.


Seså

Här händer det inte mkt... Jag har nog ingen ursäkt varför heller, ingen lust antar jag..
Men den kan ju komma tillbaka när som hellst:)

Hmmm

Imorgon e jag ledig i allafall :) super najs men jag måste nog stor städa tror jag eftersom att det ser lite smått kaos ut här. Gizmo blir hemma med mej! Sen åker jag till han och tränar och han får vara med husse, får se om dom hinner på agilitykurs..


Grazette of Sweden

Nå är det konstigt att man alltid ska bli sjuk när man har kommit igång med träningen!! Blä för snor och äckelpäckel!!

Ser ändå fram emot morgondagen då vi ska på visning ;) en hår och modevisning jag inte varit på tidigare..


Dåligt med uppdaterandet

Nu först publicerar jag ett inlägg sin jag skrev för typ en vecka sen.. Ni får läsa gammalt!!!

Länge sen sist måst jag nog säga... Och det har väl varit en hel del program också så att det har inte funnits tid eller ork för att blogga.
Stockholm med Anna vart det förra veckan,blev ju lite shopping!! Kom hem med mest mysiga plagg.
Nemo har varit hos oss i några dagar, och nu har vi bestämmt oss för att vi inte kan ha han;( det är ledsamt men han kommer att få det bra ändå! Han e ju bara för underbar men vi båda kände att det vart för mkt. Vi saknar han!!!
Stefan och Gizmo har gjort sin första agilitytävling och det gick riktigt bra, dom fick medalj och kom på tredje plats.
Frisörfest med klubben har jag varit på och det var as grymt kul!!! Det vart hos Larssons vattensport med ett roligt och härligt gäng. När blir nästa fest lixom? haha.. Tränat lite både hemma och på grupp pass ;)
Nu ikväll har jag jobbat och sen hastigt iväg till lemland för att Gizmo skulle till veterinären för att få spruta. Då kom vi på att jag faktiskt kan sova i lemland och så vart det. Ensam i lemland och det känna konstigt men samtidigt bra! Var och hälsade på mor å far en snabbis också!
Nu ska jag sova!!! :-)


Nu robbinson

Myspys lampan igång;)


Great

Perfekt väder för grillning idag+ att vi kan sitta ute och äta. Kanske sista gången för i år. Vem vet... Idag är jag faktiskt ledig!! Det var meningen att jag och Anna skulle på kurs till sverige idag och vara där även imorgon. Men kursledaren blev sjuk;( så vart inget. Men jag och Anna bestämmde att vi far till Stockholm imorgon och shoppar loss lite ändå:) skoj skoj!!!

Idag har jag och Gizmo varit till lemland en sväng
Mosters lilla gullrumpa fyller dessutom 5år idag!! Hur har tiden gått såhär fort!?;)
Igår var vi till bb och hälsade på han och hans nyfödda lillebror samt föräldrarna då såklart! En liten present fick nykomlingen av oss


Hurra

Jag har mycket att vara glad för!! För det första och bästa är att jag blev moster igen i torsdags den 30/8 till en pojke:) imorgon får jag komma och kika på den lille!!
Idag har jag jobbat ett år på studio11 och trivs super bra, jätte glad att jag jobbar där jag gör nu!! Tur att Malin ringde till mig och erbjöd mig få jobba med dom... Så idag firade vi med tårta på jobbet.
Dessutom har jag haft min första riktiga brud idag, som gifter sig just nu! Fin vart hon.
Den här helgen har vi Gizmos bror här på besök han kom i fredags och åker på söndag kväll. Nemo heter han. En bild på han får ni, han e en riktig kjelgris. Haha
Jag kan inte vara annat än glad :)


RSS 2.0