mjööp

Wooops råkade just klicka hem lite kläder :) hiih Så går det nr man inte orkar göra nått annat. Blev några  klänningar och annat kraffs och lite till stefan =)
Bullarna vart faktikst goda som jag lagade ev. lite mindre gräddade kunde dom ha fått varit.

Nuu är det soffan som väntar, måste välja en film först bara =) tänker ta det super lungt här nu så att jag tillfrisknar.
Blev ju ensam hemma ikväll och jag har inget annat för mig. Fast det är fint väder och jag vill vara ute men det kommer nog fler dagar ... ..  .. :)

mitt påskgräs har börjat växa upp och de blåa blommorna :)

Kanelbullar

inte bra inte bra!!!

Vaknar upp i morse av att min hals är helt åt helvete, gör sjukt ont.
Nåja jag hade bestämt mig igår att jag skulle baka bullar och visst det gör jag nu också men är helt jävla slut alltså. Jag mätte Febern och joo visst hade jag de ;( Nu är dom sista bullarna i ugnen iaf.
Men det ser ju så roddigt ut här så antagligen kommer jag att tvinga mig själv att diska också ev dammsuga. :p
Sen tänker jag faktikst gå ut och sitta och avnjuta mina stora kanelbullar. De ser jäkligt goda ut :)

Bra start på påsklovet
Men hoppas det är en snabbis så att det går över till på torsdag iaf till på fredag. För då ska jag ut till huset och jobba lite och mysa i påsk. Bada bastu och grilla . Kattorna ska också få komma med!


Hoppas ni har det bra! :)

Mina kanelbullar. hah jag tog med Webcamen så ni ser bra va? hah :)

loooov(e) hihih

Påsklovet har börjat yiiihaaaa :) så skönt med ledigt

Efter skolan var jag in till magique en sväng och fixade ett presentkort och pratade lite smått :) Dom är alltid så trevliga och roliga där med mig :)
Sen iväg till sparis och handla lite
Hem till min älskling, jaa han är hemma idag :) fast han en sjuk så de e ju inge roligt. Så när jag kom hem hittar jag han sovande i sängen och jag som hade köpt hem fika för att han var hemma för en gångsskull på en måndag lixom. Men inte så stora reaktioner där inte bara att han villa sova vidare så jag sparar väl på grismunken jag köpte haha och en liten smurfläsk hhihi
Måsta ju hitta på nått då så jag ställde mig faktiskt och diskade. Och nu har jag fikat lite själv, en smörgås blev det :P
Nu tänker jag gå ut i solen lite och efter posten kanske. E ju fint väder idag men de blåser som tusikens.

Jag köpte lite kläder i sverige när jag dit sist  som jag inte  har visat er.
Köpte även en topp som är i färg!! hhah den blev inte med på bilden. Varför vet ja inte men. Super skön är den att ha på sig :)

lördag

Waoow vilket fint väder, super skönt att vara ute =) Det har jag varit också idag. Jag har sått blommor i krukor och så har jag rensat upp blommlandet suttit och solat och fikat i solen idag. sjönt
jag har också jobbat med slutprovet lite..
Måste hitta på nått ämne ikväll till svenska uppsattsen, men vad? en fakta uppsatts ska det va..

jag måste käka någon form av middag idag men jag har ingen fantasi och iinte lust att laga ihop något.. Sen bara jag har fått i mig något tänker jag fara till Magique och städa så slipper jag göra det imorgon. =)
Ikväll sen ska jag fara ute på lite jogg också är tanken iaf hoppas det blir verkställt bara =) hmmf.. ihih

4 fina krukor har jag införskaffat mig som nu är fulla med jord =)


Sånna här blommor har jag sått idag. (säkert skit svåra? )


Små söta blåa



Lite persilja vart det också


Och självklart påskgräs (som Nemo kommer att käka upp)

nyan

PEJLING LITEN ETTA. UNGA VÄLJARE Frisörlinjen på Ålands yrkesskola deltog i Nyans valpejling. I raden längst fram sitter Pernilla Eriksson, Anna Andersson och Alice Åkerblom. I andra raden Sandra Widman, Julia Westerberg och Susann Lindqvist.
Nyans pejling om riksdagsvalet...
Bilden kom inte med i tidningen (skönt)
Utan en annan bild på tre i klassen :P

våren strålar här

Solen bländar mig :)



Nu är det vår och varmt här på våran altan :) Bilderna tog jag igår när jag kom hem från skolan. Idag är det också fint men det är inte helt och hållet le här. Dom har ju faktikst lovar jättefint väder hela helgen så jag hoppas på de :) Då ska ta bli lite påsk fint här :)




Mina små Birds var också ute igår och dom fick så varmt så dom båda tog sitt första bad ute ;) hhihh


Idag stannade jag kvar en stund i skolan och fixade på mitt slutarbete, jag har iaf kommit en bit nu och jag har bestämmd mig för att jobba med det i helgen lite också för att få undan lite. Jag ska ändå vara ensam hemma hela fredagen och nästan hela lördagen då stefan kommer hem först sent på lörsdag kvällen. Måste dock sussa ensam inatt ::(
Nåja de går nog bra, är ju rätt skönt hahah :P
Ska lägga på någon film ikväll å kika lite på de. Men det funkar inte att ladda ner så jag blir nog tvungen att leta fram någon gammal skiva..
Snart tänker jag fara till mamma och pappa med lite grejjor och visa mina nya saxar som jag har köpt :) Dom e så himla sköna att hålla i..



Elmia mässan

Ska bjussa på lite bilder från mässan. Dock har jag inte några från våra härliga kvällar :) men se endå vettja!

På vääääg till sverige :)


Söt Alice på mässan :)




Dags för navel piercing här, hohoo...


En modell på mässan


Me and my roomsbuddy :)


Självklart så vart vi VIP. bjudna till slivers uteställe och visst måste man ju utnyttja det då;) Så vi var några från klassen som drog oss ut i vimlet på lördags kvällen. njasi :)


Jag fixade även till mina naglar på mässan. Hon förstärkte dom med gelé men behöll min egen längd och målade fransk manikyr på dom :) fintfint. Ser inte så bra på den där bilden men... Skönt att ha dom uppfixade.

IMG_8574
Tog en bild med johannas kamera. Snodde bilden från hennes blogg.
IMG_8679
inne i stan för att käka, vi bestämmde oss för sportsbaren O´Learys :)

Snor en bild från Fb


FRISÖRMÄSSA

Packar lite smått inför resan imorgon till JÖNKÖPING :):)
Ska ju på en Stor Frisör och skönhets mässa imorgon till Elmia :)
kommer att bli riktigt kul att vi får åka med frisör klubben härifrån och sen bo på hotell i två dagar, vilken lyx!!!
Det värsta är att migrän närmar sig.. ajaj.. inte bra!!
Och jag har tänkt att neej det är fel helg att åka för att jag ska ha mens (för er som är intresserade) och då är risken jättestor att jag får migrän. Lite nervös kanske och Sen till på de då sitta i en 6 timmars bussresa med pratglada frisörer och allt ståhejj runtom.. Lördagen gågågågågågågå åh jaa ni vet. Så jag har bunkrat upp med näspray idag. Hoppas jag inte får migrän!!!! Jag känner ju redan nu att det är på gång :( :( satana
Nå jag måsta tilloch med fara å förnya receptet idag för att det hade gått ut sa apoteksgubben så till åhs sitta där i 50minuter och sen tillbaka till apoteket.

Det är ju tur att det ska avta med blåst tills imorgonbitti iaf.. får se...lär ju gunga ändå..

Nää nu tänker jag gå å lägga mig och vila mitt huvve
HA en bra helg allihopa. !!
Bilder kommer sen när jag kommer hem.
Kommer ju hem förresten först sista båten på söndag. så bilder måndag? kanske.. omjag har lust med det.

KRAM

kurragömma


Är det grått ute eller är det GRÅTT??

man blir ju tammetusan nedstämmd av det här vädret. klagaklaga det är det enda jag e bra på nuför tiden. haha
idag är utmaningen att hitta en försvunnen tidning som skulle ha varit tillbaka för länge sen till bibban. men Den finns inte här, jag är faktiskt ganska  säker på att jag har lämnat tillbaka den..? Kan det vara så att den inte vart registrerad som tillbaka lämnad? För snart har jag letat överallt, några ställen återstår bara.

Jag kom just hem från städandet och nu måste jag ju dra fram dammsugaren här också efterssom mimmi sprättar runt alla frön och pansarvagnarna under sängen har kommit fram :( oh meeen

Laga lite potatis och blomkålssoppa till middag idag med toast kanske?

Nu keeep loocking!! ;)


RSS 2.0