Vem vill inte ha nappar?

Jag kan ju börja med att säga att Tromborg kursen var bra och resan mycket lyckad. Nu har jag lärt mit lite mer om sminket :)

Nu är det fredag igen, ibland går veckorna så fort. Men jag jobbar imogon så för mig känns det inte som fredag idag. Tänka sig imorogn är det lilla jul.. Inget som vi firar nu när vi e stora :P

Idag fick Gizmo vara en timme ensam hemma. (första gången) vi harde plockat undan några skor, och sånt som vi var lite rädda om och stängde dörren till toa och lillarummet.
Innan jag går in kikar jag in genom fönstrena men ser ingen gizmo och allt är frid och fröjd tyckte jag.
När jag väl kommer in kommer ju gizmo i full fart och kan inte hejda sig men det ändå jag ser är att det är stora rödagula fläckar på mattan. VAfan är det där tänkte jag. ?  ? ? ?
Jodå gizmo hade lyckats hitta stefans påse med godis nappar. Han hade väl slukat i sig nästan alla och spytt ut allt i fyra högar. Två som sagt på matten och två på filten i soffa. gaah.. nåja det är ju tur att det kommer upp igen. Första spyan i mitt liv som jag har torkat som inte luktade äckel, utan godis :) haha.. Vi trodde vi hade tänkt på allt när vi lämnade han men tydligen inte ALLT. Annars såg allt bra ut, duken på bordet var inte som den skulle så han lämnar spår efter sig. haha
Det är bra att han får öva på att vara ensam hemma!!!

Efter att jag hade redigt upp allt och skulle kasta mattan i tvättmaskinen så hällde jag ut halva flaskan men flytande tvättmedel på trävvmaskine och det luktar så satans starkt nu hela huset. blää inte bra för min huvudvärk som jag vaknade med imorse. Den lär ju inte bli bättre nu... Usch att ha huvudärk, inte roligt att jobba då eller göra nått alls. Ett tag höll jag på ge upp, jag mådde riktigt kasst men man måste kämpa. JAg visste att det inte var så länge kvar då så att.. nåja nu hemma ensam ikväll och natten också antar jag. Stefan är på taklagsöl :)

Hoppas ni orkar läsa hälften iaf
TREVLIG HELG FOLKET

flin gris

ett till liten inlägg bara för att jag e ledig idag!
För att jag måste berätta en grej
För det första så hittade jag ett par goretex skor som jag köpte på Zko. Var och tittade på sportcenter också men där var dom så jädrans dyra, jag betalar fakitkst inte 140€ för ett par skor. Men jag hittade istället ett par för 80€ som var mera som jag hade tänkt mig också. Jag ska ju ha dom för att gå i skogen med så att dom är vattentäta. Det blir ju lite skogspromenade med GIzmo nu ;)
Nåja jag var in till magique också och hittade en tröja som jag ska ha imorgon.

När jag kommer hem och packar upp allt jag har handlat ser jag  att jag glömde köpa bröd. så jag sticker ensam till kea och lämnar Gizmo hemma.
Jag var ju inte borta mer än en kvart, men när jag kommer körandes ser jag att han står på köksbordet och tittar ut på mig. Jag blir ganska arg och svär i bilen och sen ser jag hur han  börjar vifta på svansen och flinar för att han e glad att jag kommer hem igen. SÅ då kan man inte vara arg men man låtsas ju för att han ska lära sig ändå... Nåjaaa jag hade lämnat lite kryddpåsar på bordet som jag hade köpt tidigare och jag ser att det är hål i kryddpeppar korns påsen. jaahaap nåja tänkte jag men sen inser jag att jag hade ju köpt fler också men var e dom??? jo jag hittar curry påsarna påbitna med hål i hans korg. Vitpepparkorns påsen ligger på golvet halvt uttämd likaså citronpepparn. Gissar att han kan bli lite dålig i magen efter den där kryddbandningen. Nu vet jag ju inte hur mycket han fick i sig eller om han mest bara tuggade hål..



lediga tisdagen

Så tråkigt väder ute nu att man hellst inte vlll gå ut men jag kämpar med den där motionen ännu och det går väl hyffsat bra. Borde gå bättre
Jag ser fram emot morgondagen, då ska jag med jobbet på en makeup kurs i stockholm för vårat märke tromborg. ska bli kul att fara till sverige :)
Idag däremot ska jag fara till stan och kika på ett par ordentliga skor (som är vattentäta) ska kika på någon tröja/tunika och så ska jag handla. Samt fara till steelfm och prata in en ny reklam snutt

Men först ska jag tvätta upp mig, ha inpackning i håret och snygga till mig lite smått helt enkelt. Gizmo är ju hemma med mig idag så det blir lite promenade här och i stan tänkte jag ;)
Sen ikväll blir det ju cirkelcore  för min del :) kuuuul


kappiiisch

helgen har varit toppen
Fredag har jag ju beskrivit för er redan.
Lördagen jobbade jag till två sen göra några små ärenden på stan och vidare hem, väl hemma så la jag mig på spikmattan en halvtimme, gjorde lite små plock. Sen in till stan igen för att träffa Malin och göra oss i ordning för frisör festen med western/coutry tema. Festen vart lyckad med lite lek och 24 andra frisörer :) Kvällen avslutades på Kino.
Söndagen så vart en lugn dag med lite sovmorgon och städning och sen på kvällen tog jag med mig Julia på hockey match. Evigheters evighet man var på en hockey match. Men det var kul fast att stefans lag förlorade..

REdan måndag idag??
både :) och :(

hoppas på en trevlig vecka

Du e bäst

Att komma hem en fredag kväll och få uppleva det här som jag fick göra, att känna sig speciell!!! och att man är älskad av någon. vilken lycka!!!

Det hela började med att jag fick gå tillsovrummet där skön romantisk musik spelades, jag fick en bricka med guldcampagne och vindruvor och kex. Jag fick vara ensam där en stund med mitt glas medans koceken fixade det sista i köket.
Till förrät serveraades en jordärtskock soppa med touch av vitlök och till det vitlöksbröd.
Varmrätten var Oxfile med wocksd paprika, rödlök och tomat rostad potatis och enm rödvivnssås.
Efterrätten var helt gudomligt god Vitchoklad och vanlij pannacotta med passionsfrukt. Och jag har aldrig smakat nått så gott. helt underbar
två flaksor vin drack vi upp också :)
trevlig och mysig kväll med den man tycker om!!!


9 november Thats My DAY

Min födelsedag idag :)
23 år. En ålder då man varken är gamal eller ung ??

Ikväll bjöd jag över mina föräldrar, svärföräldrar och min syster+ mitt gudbarn :) :)
Jag hade bara bakat en princesstårta som jag lagade klart igår kväll, satte den i kylen och skulle strö lite florsocker över den innan dom kom.
MEN det hade hänt nåt lurigt med den över natten. Marsipanen hade typ smällt och geggat ut sig så den var inte lika snygg längre :( Men strunt samma, synd också att den inte smakade så bra som jag trodde. Jag hade lagat egen vanilgkräm som var helt gudomligt god men var var den i tårtan? smaken fanns inte där :(
Torr vart den också hahah.. nåjaaaa man kan väl inte lyckas varje gång!! eller? :P

Några bilder på fina presenter
Tyvärr inga bilder på mina gäster

misslyckad prinsesstårta




En orkide av bästaste Stefan ;) och på fredag skulle han bjuda mit på en hemlagad 3 rättersmiddag med vin och guld champagne :) nått jag ser fram emot i alla fall



Gizmo vart trött efter kalaset




hemma på tisdag

Promenix i staden imorse. Faktiskt skönt att fara in en halv timme tidigare på jobb och vara ute och gå..Jag har gjort såhär nu ett tag!!  Frisk luft :) Borde gå lite längre bara..

imorgon Tisdag e jag ledig. då ska det bakas lite, ansiktsbehandling och kik på stan med Gizmo. haha samt stor handla och stor handla.

Trevlig kväll på er kollissar :)


sweet

Har man en snäll och gullig pojkvänn/sambo eller vad?? Han bakade frukost till mig imorse :) Jodu han bakade bröd till frukost. Gulligt
Ibland får man ju skryta lite när det kommer till sådana här saker tycker jag.
Det var väl inte det godaste brödet jag har ätit men det var klart godkännt och det var ju ändå tanken som räknades



Skratt i mängder

Igår hade jag en bra kväll med jobbet, tycker om dom såå mycket!! allihopa.  Tänk att kunna skojja och ha roligt med sina chefer. Det är inte alla som kan det!! en stel chef gillar inte jag
Vart några glas champagne på jobbet efter stängning då såklart och massa prat och spontana kommentarer, roligt hade vi helt enkelt!!
Efter det gick vi ner till Texas Longhorn för lite middag. god mat och god dryck :)
Kvällen fortsatte på indigo till dom stängde, kanske klockan var vid ett eller två nått sånt tror jag. Sen taxi hem.

Idag är jag väl inte ännu helt på topp kan jag säga. Mår lite sisådär. Mest ont i huvudet då såklart
Skulle vilja äta nått men allt som jag är sugen på har vi inte hemma. Tänk er smörgås med kall oboy. gott men nää det har vi inte heller.
Det jag äter nu då istället är två kokta ägg.´´


Fin bild va?? Morgon frilla och  småttbakis.. Fin fint

I den där jävligt fula röda morgon rocken!!! hahaha

RSS 2.0