Ojdå

Det vart ett bad för min iPhone i toan just.... Haha så kan det gå!
Tur att jag hade mitt skal på för jag tror att det skydda ganska bra.
Nu utan skal är den ju hal som en ål, hur kan ni utan skal ha en hel iPhone?? Shit


Till mimmi...

Tack Mimmi för lunchen idag!!!! Och tack för att jag fick öva på brudfrisyren!

Nästa gång är det på riktigt och då Ska det bli mega super duper snyggt :D
1 september

Jag tyckte din färg vart fin idag :) hoppas du vart nöjd
Här e några bilder på dej



Dödens ö

Stefan drar iväg mig till dödens ö.. Vet ni vad det är? Kanske ni känner igen det om ni har sett filmen Iris??


Pepp

Behöver jag säga att jag redan har träningsvärk??
Jätteskönt att komma igång igen.. Det var ju cirkel core jag var på ikväll, ett bra pass med både styrka och flås;)

När jag kom hem satte jag mig i vår mega sköna ångbastu dusch, lade i lite inpackning. Det märks att det behövs!! Sen ytterligare lite morrocanoil före jag torkar det.

Sen helt plötsligt bakade jag ihop havreflarn som jag ska ha med till jobbet. Nu blir det tv+ sängen..
Fan jag har missat robbinsson ser jag nu..

 


Nya tag!!

Idag har det blitt två cykelturer:) just en i regnet på 4,55 km då vart jag nästan helt genom blöt sen in och torka upp sig lite och då när håret ändå var blött provade jag att lägga i morrocanoil som vi ska få in till salongen. Den verkar jätte bra!! Och så satte jag tromborgs Lermask i ansiktet :) nu ska jag bli fräshing!! Hah
Jag längtar till tisdag då jag ska dra igång med träningen igen. :) cirkelcore hos Pernilla!! Sen sku jag villa börja boxas igen, för nu kan jag vara med på torsdagar eftersom vi inte har kvälls öppet då utan min kväll blir på onsdagar istället som jag jobbar. Någon som vill bli min box partner??? ;)


Gårdagen

Igår prickade jag rätt på min lediga dag. Det var ju värsta fina vädret. Vilket det är i dag också:)
Idag har det varit full fart på jobbet, i slutet på dan kändes det som luften höll på ta slut men jag har ju tydligen överlevt!!! Stefan kom efter mig och det var meningen att vj skulle käka i stan och sen sku jag klippa han. Men ingen av oss orkade vi båda var helt slut. Så vi for hem istället, han får va långhårig ett tag till fast han är i stort behov an en klippning!
Ikväll har vi badat bland alla fiskar, två for in i mitt ben. Äckligt!! Haha men det är sjukt mycket fisk inne här hos oss nu.
Jag ska visa en bild som jag tog igår. Platt lugnt på vattnet men ni ser att det "kokar" och dom hoppar och far runt.

Dessutom åkte jag och Gizmo med bussen in till stan igår för att gå på agilitykurs.


Ut på sjön

Nu är vi på väg hem från holmen


Lunch

Jag sitter på jobbet just nu och äter lunch ensam :( det är tråkigt


Helgen

Tänk om man skulle ha massor med pengar!! Då skulle jag köpa allt nytt till min garderob, jag menar tänk vad underbart med en ny garderob. Nu har jag en ny garderob men med gammalt innehåll.. Jag får vara nöjd ändå tror jag :) Helgen börjat ta slut men det känns helt okej ändå.. Vi har ätit räkor (jag åt ostbågar) badat flera gånger, fixat en garderob, umgåtts med folk, jag har kite surfat för första gången idag. Gick faktiskt förvånansvärt bra!! Bjudit Conny på middag och jaa mer kommer jag inte på nu.. Lite bilder får ni


Jodu

Nu siddu börjar det ju likna garderob:) äntligen!!!!! Typ lite kvar men det går nog snabbt. Det är säkert färdigt när jag kommer hem från jobbet imorgon. Jepp nu är ledigheten slut... Dags att återgå till det normala eller vad säger man. ? Jag var till och med å simma idag igen men det var ap kallt kändes det som.. Nu e jag ensam ute i eckerö för Stefan for till en kompis och jag tyckte inte att jag skulle komma med. Men what to do??? Jag får så dålig fantasi ibland när det gäller vad jag ska hitta på.


Vi vill vara med

Såhär e det alltid hos oss när nått ska göras eller fixas

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_501977efe087c35865000066.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_501977efe087c35865000066.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_501977f09606ee4b93000089.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_501977f09606ee4b93000089.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1699105/images/2012/pic_50197a869606ee62a600003e.jpg" class="image">


Mors lilla olle

Var ut i blåbärs skogen och plockade bär;) så jag lagade ihop en paj och bjöd Sussi och jan på kvällsfika.. Nå e jag för snäll ibland :p Gott blev det!! Idag har vi målat väggarna till garderoben så det blir det väl att skruva dit dom kanske? Sen var vi till café lugn och ro. Nu fixar Stefan med ett skåp som vi ska sätta i en utdrags låda typ, det verkar komplicerat!!!


RSS 2.0